Πανικος κι αισθημα παγωματος
Καλησπερα. Πασχω χρονια απο κρισεις πανικου και πριν απο μερικα χρονια μετα απο διαφορες επισκεψεις στα επειγοντα γιατι νομιζα πως πεθαινα κατεφυγα σε φαρμακευτικη αγωγη με σιταλοπραμη για 2 χρονια. Ενιωσα πολυ καλα καλυτερα απο ποτε και αποφασισα να τα σταματησω. 2 χρονια χωρις τα φαρμακα ημουν καλυτερα κι αν τυχαινε να νιωσω οτι θα παθω πανικο το εσωνα με τη λογικη. 2 μηνες τωρα ξαναρχισαν παλι με συχνοτητα 2 και 3 φορες την ημερα. Μου συνεστησε ο γιατρος ενα νεο φαρμακο το οποιο το επαιρνα επι δυο μηνες χωρις ομως κανενα αποτελεσμα. Ετσι ξαναγυρισα στη σιταλοπραμη. Ειναι η τεταρτη μερα που παιρνω τα χαπια εχω σχεδον καθημερινα ακομη κρισεις πανικου αλλα ευελπιστω πως μετα τις 10 μερες θα αρχισουν να υποχωρουν. Αυτο που μου κανει εντυπωση και ηθελα να ρωτησω αν το παθαινει καποιος αλλος ειναι οτι νιωθω τρομερο παγωμα στους ωμους και ψηλα στην πλατη μου. Σαν καποιος εκεινη την ωρα να μου βαζει μια κολωνα παγου σε εκεινο το σημειο. Και βεβαια το συνδυαζω με καρδιολογικο προβλημα και καταλαβαινετε πως παλι τρελλαινομαι.