έκανα γκάφα - πώς τη διορθώνω ? . . .
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και έχω κάτι που με ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό και θα ήθελα τις γνώμες και τις συμβουλές σας. Έχω σχέση εδώ και 9 μήνες με την κοπέλα μου. Από την αρχή ζήτησα να μάθω για το παρελθόν της και τις εμπειρίες της. Να μην τα πολυλογώ είχε αρκετά ποικίλη σεξουαλική ζωή. Δεν με ενοχλεί το γεγονός αυτό όμως. . Η χαζομάρα που έκανα ήταν ρωτάω λεπτομέρειες κ λεπτομέρειες μέχρι και πολύ προσωπικές, κυρίως για τη σεξουαλική της δραστηριότητα με άλλους, φάσεις κτλ . . . Μπορεί εκείνη να μην ήταν και πολύ πρόθυμη, αλλά την πίεζα να απαντήσει. Και ενώ έβλεπα ότι με πείραζε να φαντάζομαι αυτά που μου έλεγε, άλλο τόσο κολλούσα και ρωτούσα. . Πρωτού με κατηγορήσετε, αναγνωρίζω πως φέρθηκα χαζά και χωρίς λογική. Κατανοώ ότι τέτοιες συζητήσεις δεν έιχαν νόημα και δεν κατάλαβα γιατί τις έκανα πραγματικά. . Ίσως επειδή τη θέλω πολύ και με έτρωγε η περιέργεια να μάθω τα πάντα για αυτήν. . το μετάνιωσα όμως. . Το θέμα είναι από δω και πέρα τί να κάνω. . . Διατηρώ τη σχέση τα πηγαίνουμε πολύ καλά όμως οι εικόνες που μου έχει εμφυτεύσει στο μυαλό δεν βγαινουν και με ξενερώνουν αφάνταστα. . Φοβάμαι μη φτάσω και σε σημείο να τη δω αλλιώς , που δεν πιστεύω αλλά λέμε τώρα. . . Πώς να μην τα σκέφτομαι ? . . . :(