Originally Posted by
lena86
Δεν μπορω να καταλαβω αφου εχω κανει και αλλες σχεσεις γιατι εχω κολλησει στο να σκεφτομαι εναν πρωην μου κ δεν τον σκεφτομαι ακριβως ερωτικα απλα σκεφτομαι συνεχεια τον λογο που δεν μπορουμε να μαστε μαζι.Αφου μια παρομια κατασταση την ειχα ξαναπερασει κ τοτε το θεμα το ξεπερασα γρηγορα.Στην μια περιπτωση βεβαια δεν ειχα πολυ καιρο σχεση,στην αλλη που κολλησα ειχα καιρο σχεση κ συναισθηματα.Ο ενας μου αποκαλυψε πως ηταν με αλλη μαζι με μενα,τον χωρισα ζητωντας ομως να χωρισει μαζι της για να ειμαστε μαζι ξανα,δεν το κανε εμαθα πως αρραβωνιαστηκε κ ενω συνεχιζε να με διεκδικει του ειπα να μην με ξαναενοχλησει.Κ μαλιστα σκεφτομουν πως ηταν γυναικας κ δεν ηταν ηθικο να μαι με τετοιο τυπο.Κ τον ξεχασα γτ δεν αξιζε.Κ γνωριζω μετεπειτα καποιον αλλον που μ το παιζε ελευθερος ελεγε διαφορες ψευτοδικαιολογιες για να με εχει κοντα του εγω εκανα πως τα πιστευω για να μην ειμαι μονη μου κ στο τελος εξαφανιστηκε κ εμαθα πως παντρευτηκε.Αρα ειχε κ αυτος καποια αλλη.Κ αντι να κατσω να σκεφτω πως κ αυτος ηταν γυναικας κ δεν αξιζει κ να το ξεχασω ολο αυτο.Συνεχεια το σκεφτομαι..οχι ξαναλεω να κανω κατι μαζι του...Ουτε θελω να μπω αναμεσα στο ζευγαρι αλλα ουτε θεωρω ηθικο να μαι με παντρεμενο.Αλλα ουτε θελω να μαι με εναν τυπο που με παραμυθιαζε για να πηγαινει μαζι μου κ μετα του τελειωσε ή μαλλον αποφασισε να το σταματησει για να παντρευτει ή δεν ξερω γω κ τι αλλο.
Τον μισω μου χει προκαλεσει θυμο ο τυπος.Αφου μ ξανατυχε τυπος που ειχε αλλη κ το ξεπερασα το ολο θεμα ..με αυτον γτ δεν μπορω να ηρεμησω;