Γειά σας. Είμαι 19 χρόνων και έχω σύνδρομο τουρετ 7 χρόνια. Η ερώτηση μου είναι: γίνεται να πάρω σύνταξη αναπηρίας; αν όχι ποιες είναι η ασθένειες που δικαιούνται; γράψτε μου από κάτω σας παρακαλώ.
Printable View
Γειά σας. Είμαι 19 χρόνων και έχω σύνδρομο τουρετ 7 χρόνια. Η ερώτηση μου είναι: γίνεται να πάρω σύνταξη αναπηρίας; αν όχι ποιες είναι η ασθένειες που δικαιούνται; γράψτε μου από κάτω σας παρακαλώ.
εδώ θα βρεις ολες τι ασθενειες και τι ποσοστα αναπηριας δινουν
https://www.taxheaven.gr/pagesdata/p..._anapirias.pdf
αν δεν εχεις ενσημα ξεχνα την συνταξη πας για επιδομα και θες τουλάχιστον 67% και ανω
αν δεν κανω λαθος από μια γρηγορη ματια το συνδρομο Tourette δινει μεχρι 40% οποτε ξεχνα το εκτος αν εχεις τιποτα άλλο να προσθεσεις
Παιδιά δεν κατάλαβα πολύ τις απαντήσεις [emoji14] γίνεται η οχι; και για πόσα χρήματα μιλάμε;;;
δεν δικαιουσαι ουτε συνταξη ουτε επιδομα αναπηριας απο οσα διαβασα στα γρηγορα
στη σελιδα 38165 που σου εστειλε ο φιλος παραπανω εχει τις ψυχικες διαταραχες και τα ποσοστα αναπηριας που δινει η καθεμια
Οκ σας ευχαριστώ
και η νοσος graves που εχω εγω παιρνει κατι...αλλα δεν το χω ψαξει ποτε...λετε να το ψαξω??
Ναι ψάξε δεν χάνεις τίποτα. Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Κάποιος να μου πει με σιγουριά;
Παιδια για επιδοματα κλπ εχει μια πολυ καλη σελιδα στο facebook για οσους εχετε, λέγεται ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ , εκει μπορειτε να ρωτήσετε ότι θέλετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!