Πινω το τσιγαρο και για τα πρωτα 15λεπτα ειμαι Οκ.Μετα αρχιζει η τρελα και δεν μπορω να εξηγησω πως συμβαινει και γιατι.Τα τελευτεα 2 χρονια αν εχω ευχαριστηθει 1-2 τσιγαρα.Τα υπολοιπα ειναι σκετη παρανοια.Χτες ιπια αραξα και ημουνα με Οκ ατομο τον ξερω καλα δεν υπηρχε λογος δηλαδη για αγχος να που ομως αρχισε παλι το παραληρημα προσπαθω να ειμαι οσο πιο οκ γινετε να μην το δειχνω.
Τα πρωτα συμπτωματα ξεκινανε καπως ετσι:Bουλομα μυτης , σφιξιμο στο προσωπο,κοφτη και μετρημενη ανασα,και το τελικο σταδιο ειναι η ταχυπαλμια λιγο εως παρα πολυ εντονα σε μερικες στιγμες.Νιωθω πως δεν εχω αρκετο οξυγονο.
Οπως καταλαβατε τα πρωτα συμτωματα ειναι σωματικα ε μετα απο ολα αυτα αρχιζει τελικα και αλλαζει και ο τροπος σκεψεις και τα συναισθηματα.Νιωθω σαν να θελει να μου πει κατι χωρις ομως να καταλαβαινω πολλα.Ναι οκ θα μου πεις πως ειναι ολοφανερο πως σου λεει να σταματησεις.Μα θα ηθελα να εμβαθυνω τον λογο ψαχνω γαμωτο?Ηταν βραδυ φυγαμε απο εκει που καθομασταν και πηγα σπιτι.Οπως πηγαινα ενιωθα πως ολα τα φωτα ειναι στραμενα πανω μου τρελα μονο ρε.Ειναι πολυ εντονο που δεν μπορω να το διαχειριστω.Παω να δεσω το μηχανακι και νιωθω πως με κοιτανε και δεν μπορω να λειτουργησω λογικα.Ειμαι γελιος νιωθω γελιος εκεινη την στιγμη ακομα και το περπατημα μου το νιωθω βλακωδες!!!Παω σπιτι και μεταμορφωνομαι σε τροφικη μηχανη.Ανακατευω οτι μπορεις να φανταστεις σαν βουλιμικο ζωακι κατασπαραζω και μιξαρω μακαρονια με μαρμελαδα μερεντα με πατατες κατσαριδες με τυρι και καμια φορα κανα ποντικακι.Ξεερεις.Μολις φαω το γλυκακι μου Βουυυυπ στανιαρω με την μια μου φευγουν ολα τραγικο??
Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω εαν υπαρχει καποιος να βιωνει τετοιες καταστασης υπο την επηρεια χασις
(Αυτο το παθαινω συνηθως με τα σκανοιδει και τους αλβανους!Οταν ειχα για καποια περιοδο δικια μου καλλιεργεια χωρις φαρμακακια και κακακια θυμαμε ηταν πολυ ομορφη η αισθηση χωρις καθολου στρες και με πολυ ορεξη για συζητηση και αραγμα.Λες να με πειραζει τελικα τοσο πολυ η ποιοτητα?Γιατι οι γνωστοι μου δεν τραβανε τετοια σκηνικα?