Καλησπερα, πηρα το θαρρος να γραψω το προβλημα μου καθως ειμαι εντελως απελπισμενη. Η μητερα μου αντιμετωπιζει χρονιο προβλημα με τα νευρα της, κατα καιρους ζητησε βοηθεια απο ψυχιατρους ακολουθωντας καποια αγωγη την οποια πολυ συντομα σταματουσε. Περσυ εκανε εγχειρηση αφαιρεσης ογκου και εκτοτε εχει χειροτερευσει η ψυχικη της κατασταση. Εγω απο την πλευρα μου ημουν παντα στο πλαι της προσπαθωντας να εξυπηρετησω ολες τις αναγκες της, ομως καθοτι χειριστικο ατομο που απαιτει να μετακομισω διπλα της (μενω σε αποσταση 25 λεπτων),
γινονται συνεχως καβγαδες, με απειλει, με εχει κανει ρεζιλι στους φιλους μου, στο σπιτι μου με τα χειροτερα λογια που μπορει να πει ανθρωπος για το παιδι του. Να σημειωσω δε, πως επι 28 χρονια γινονται ομηρικοι καβγαδες και ρεζιλικια στο πατρικο μου εξαιτιας ενος προσωπικου τους προβληματος για το οποιο με θεωρει κατα ενα μεγαλο βαθμο υπαιτεια. Εγω εχω πια παραιτηθει και βουλιαζω ολοενα και περισσοτερο στο αισθηματικο μου τελμα και το χειροτερο ειναι πως δεν βλεπω καμια λυση εφοσον αρνειται κατηγορηματικα να παει σε γιατρο. Ειμαι 40+ (δεν λεω με ακριβεια για να μην με αναγνωρισουν), δεν εχω κανει οικογενεια και μεχρι κι αυτη τη στιγμη δεχομαι απειλες που με συγκλονιζουν. Ο πατερας μου καθε φορα που λεω για γιατρο, το αποφευγει οντας δεσμιος σε μια κατασταση που δεν μπορει να ξεμυτισει ουτε 5λεπτα. Η δε μητερα μου γινεται πολυ βιαιη (αυτη ειναι η κληρονομια μας απο τουςσυγγενες μας), χτυπαει τον πατερα μου και δεν μπορει κανεις να την κουμανταρει - τους αγαπω τους γονεις μου πολυ, ομως δεν αντεχω να βιωνω αλλο πια αυτες τις καταστασεις - ο λογος που τα γραφω ολα αυτα ειναι για να ξεπερασω εστω και στιγμιαια το φοβο και την αγωνια που αισθανομαι.