Μην πατάτε το πράσινο καπνιστε το
Printable View
Μην πατάτε το πράσινο καπνιστε το
Παίρνουμε την αγωγή μας... Ας μείνουμε εκεί [emoji14]
Σοβαρά τώρα, όταν ξέρεις ότι έχεις θέμα και προσθέσεις και ουσία δύσκολα ξεμπλέκεις. Έχεις το ζόρι σου που ειναι μεγάλο έχεις και τη σταμπα του εξαρτημενου γιατί ως γνωστόν δεν λένε πονάει αλλά λένε κοίτα χάλια είναι εξαρτημένος. Μέχρι εκεί τους κόβει. Καλύτερα χωρίς ουσίες.
Καλά ρε παιδιά είπα να σας εκπολιτισω λιγάκι άμα δε θέλετε τρολαρετε εγώ το είπα δεν πιστεύω στα λόγια ούτε νομίζω ότι κάνω κάτι άμα θέλετε στείλτε το το θέμα
Σε σε το άλλαξα γράψε λαθοσ βαρύ θέμα
Χωρισ ουσίες είναι πιο δύσκολο αλλά έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο μ φαινεται
Χαχα... Με βαριά ασχολούμαστε εδώ αλλά χρειάζεται και λίγο χιούμορ. Ωραίος τίτλος [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Εγω προσπαθω να μενω καθαρος και αλλοι προσπαθουν να πιουν....τραγικοτατη ειρωνια....
Παντως ο εθισμος ειν κατι μεγαλυτερο απο την χρηση...η χρηση ειναι υο συμπτωμα ελπιζω να καταλαβεναιτε οτι καποιος για να οδηγηθει εκει σερνει απο πισω ενα σωρο διαταραχες και ψυχολ προβληματα....ειναι πακευο η φαση....και πιστεψτε με και να καθαρισει ενας χρηστης δεν τελειωνει εκει το θεμα μετα εχει να αντιμετωπισει το χαος μεσα του....
Και μιλαω αποκλειστικα για εθισμενους καθημερινους χρηστες με εμμονη και καταναγκασμο για χρηση οχι ποτες του σαββατοκυριακου....
Ελις σοβαρεψου!
Ναρκωτικα να παρεις η οχι; -ΟΧΙ
το χόρτο δεν είναι ναρκωτικό...!!! είναι η μαγεία τις φύσης για να είμαι ευτυχισμένος.....!!!
καλύτερα λίγο κάνναβης παρα xanax...
https://www.youtube.com/watch?v=P8aUshW_xRA
Σχετικά με την ερώτηση του τόπικ σου, φίλε, να ΜΗΝ πάρεις ναρκωτικά!
Καλά ρε παιδιά δεν παίρνω έτσι κ αλλιώς θέλουν λεφτά
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (απαγορεύονται οι προτροπές για λήψη ναρκωτικών ουσιών)
Μην πάρεις ρε συ elis δεν φτάνουν για όλους.Έλα πλακίτσα χαχα.Μακριά από τέτοια.
Καλυτερα χορτο , παρα αλκοολ ....................τα νομιμα ενιοτε ειναι χειροτερα ........και τα ζαναξ ειναι σ@ατα ......