Κόμπλεξ κατωτερότητας και ζήλεια!!!
Καλησπερα. Ειμαι 20 παω στα 21, αγορι, φοιτητης στην Πατρα.
- Εχω μια φιλη που ειναι πολυ ομορφη κοπελα κ απο οικονομικα δεν παει ασχημα. Καθε μερα να μου λεει "αυτος με γουσταρει", "αυτος μου την πεφτει". Ειχε ενα αγορι 2 χρονια που ΑΥΤΗ τον χωρισε πριν λιγες μερες γιατι της σπαει τα νευρα, την επομενη βδομαδα στο καρναβαλι μπαινει στην παρεα της απο την Αθηνα ενας φιλος φιλης της οπου ειναι αθλητης, πολυ ωραιος και βγαζει πολλα λεφτα και αυτος να την παρακαλαει να κανουν κατι και τελικα ΑΥΤΗ δεχτηκε γιατι της αρεσε. Και τωρα της την πεφτει κ ενας αλλος φιλος που ηρθε για λιγες μερες. Ειναι πολυ καλη κοπελα αλλα αυταρεσκη. Ζηλευω που παιρνει συνεχεια επιβεβαιωση, ζηλευω που εχει την πολυτελεια να διαλεγει το καλυτερο, ζηλευω που ολα της πανε καλα κ εγω δεν εχω ζωη, ζηλευω που εχει ατομα να την παρακαλανε, ζηλευω που εγω οταν γνωριζω καποιον ενθουσιαζομαι κ τελικα με απορριπτει ενω ΑΥΤΗ την κηνηγανε. Νιωθω ασχημα που σε αυτη την κοινωνια το μονο που μετραει ειναι η ομορφια και το χρημα και εγω δεν εχω τιποτα απο τα δυο. Βαρεθηκα να μην εχω ζωη. Βαρεθηκα στις παρεες να ειμαι ο πιο καλουλης κ ο πιο ασημαντος. Ειιμαι γκει, μονος, χοντρος, ασχημος, απελπισμενος, δυστυχισμενος, με χαμηλη αυτοπεποιθηση, με λιγες ερωτικες εμπειριες & ελαχιστες επιτυχιες στο ιδιο φυλο. Συνηθως με απορριπτουν και δεν απορριπτω εγω. Κυριως απογοητευσεις στο ερωτικο κομματι.
- Απο παντα ειχα καποια κομπλεξ αλλα τωρα η διαφορα ειναι ξεκαθαρη. Ειναι αδικο! Εγω αξιζω λιγοτερο δηλαδη; Εχω πολυ καλο χαρακτηρα που ποτε δεν τον εκτιμησε κανεις, δεν εχω πειραξει ουτε μυγα, ειμαι ανεκτικος, εχω χιουμορ, συγχωρω, χαμηλων τονων και εχω βαθος στη σκεψη μου. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΙΡΝΩ αντε να μη πω. Εριξε ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ για δουλεια κ την πηραν σε ενα μαγαζι κ ΑΥΤΗ δεν ηθελε να παει γιατι το θεωρουσε παρακμη το μαγαζι κ εγω το Σεπτεμβρη εψαχνα, εψαχνα και ολο απορριψη παντου. Λοιπον οχι δεν ειναι μονο κομπλεξ κατωτεροτητας. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ! Ειμαι αδικημενος και οχι μονο μπροστα στη φιλη μου, μπροστα σε πολλους αλλους που εχουν ολα αυτα που εγω μια ζωη παρακαλαω να εχω. Ουτε μια σχεση δεν καταφερα να κανω γιατι ειμαι για τα μπαζα. Ολο αυτο το επιφανειακο συναφι πετυχαινει και εγω μια ζωη στο περιθωριο ρε. Και οχι δεν μπορω να το δικαιολογω αλλο. ΖΗΛΕΥΩ ΟΛΑ τα ερωτευμενα ζευγαρακια εκει εξω που ειναι ολοι ομορφοι κ πετυχημενοι στη ζωη τους κ εγω το καλυτετρο που παω ειναι να παω σουπερμαρκετ. ΖΗΛΕΥΩ που σκορπανε τα εικοσαευρα σαν χαρτοπετσετες κ εγω θελω να παω χορο κ να κανω καποια πραγματα μες στο μηνα κ δεν μπορω γιατι δεν εχω λεφτα. ΖΗΛΕΥΩ που κανουν σχεδια μαζι και χαμογελανε. ΖΗΛΕΥΩ να βλεπω ωραιους και πετυχημενους παντου γυρω μου και στα σοσιαλ μιντια. ΖΗΛΕΥΩ που για καποιους ειναι ολα τοσο ευκολα στη ζωη τους. Βαρεθηκα κ απο το σπιτι να ακουω να μ λενε δεν εχουμε λεφτα ειμαστε φτωχοι, βαρεθηκα να εμποδιζεται η δημιουργικοτητα μου και τα ονειρα μου απο την ελλειψη χρηματων, βαρεθηκα την ερωτικη μοναξια, βαρεθηκα να σπουδαζω σε μια σχολη που δεν μάρεσει, βαρεθηκα μια ζωη να αισθανομαι και να ειμαι παιδι κατωτερου Θεου. Μια ζωη αποτυχια.