Originally Posted by
fenia99
Καλησπερα σε ολους :D Εχω αρκετο καιρο να κανω θεμα και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποια πραγματα και να ακουσω την γνωμη σας.Αρχικα,εδω και καιρο εχω παρατηρησει πως η σκεψη μου ειναι πολυ αποδιοργανωμενη και παραλογη..Αναλυτικοτερα, σκεφτομαι συνεχως πολλα πραγματα μαζι τα οποια δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους..Επισης,ο,τι σκεφτομαι δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα..Για παραδειγμα,εδω και παρα πολυ καιρο μου εχει "κολλησει" στο μυαλο η ιδεα πως ειμαι μονη μου,και πως θα μεινω μονη μου χωρις κανεναν διπλα μου παροτι εχω ατομα τα οποια με νοιαζονται..Γενικα,εχω συζητησει πολλες φορες μαζι τους και παντα μου λενε "εγω ειμαι διπλα σου,μη φοβασαι" και τα συναφη..Παρ'ολα αυτα,η σκεψη μου στρεφεται επανειλλημενα σε αυτο το θεμα με αποτελεσμα να κλαιω πανω απο 4 φορες την εβδομαδα και να νιωθω μια απιστευτη κουραση η οποια με κανει δυσλειτουργικη στην επικοινωνια μου με τους αλλους και στα μαθηματα μου..Επιπροσθετα,νιωθω αχρηστη και χαζη..Συγκεκριμενα,τα πηγαινω παρα πολυ καλα στο σχολειο και ολοι με θεωρουν εξυπνη επειδη παιρνω καλους βαθμους.Ωστοσο,μεσα μου νιωθω ακριβως το αντιθετο,δηλαδη μια εντελως ηλιθια η οποια αν οντως ηταν εξυπνη θα ειχε καταφερει να βγει απο το τρυπακι ολων αυτων των σκεψεων και θα ηταν χαρουμενη...Αποτελεσματικα, εχοντας αυτην την αποψη για τον εαυτο μου θα μπορουσα να πω πως το τελευταιο διαστημα εχω την αισθηση πως πεφτουν και οι επιδοσεις μου στο σχολειο.Αυτο δυστυχως με αγχωνει οχι επειδη δεν θα παρω καλους βαθμους,αλλα επειδη δε θα χτισω καλες βασεις για τις πανελληνιες που δινω του χρονου..Επιπλεον,ζηλευω.. Βγαινω στο δρομο και βλεπω το κοσμο να γελαει,να ειναι χαρουμενος,να διασκεδαζει,βλεπω τα παιδια να παιζουν μεταξυ τους και τα ζηλευω..Ζηλευω που καταφερνουν να βαζουν τα προβληματα τους στην ακρη και να ζουν σαν να μην υπαρχει αυριο..Ζηλευω..Τελος, πραγματικα δε με γεμιζει τιποτα..Ολη τη μερα νιωθω μια απιστευτη μονοτονια..Το μοναδικο πραγμα που ισως να μου φτιαχνει τη διαθεση ειναι η μουσικη..Αλλα δυστυχως δεν μπορω να ασχοληθω με αυτη γιατι δεν εχω ταλεντο..Συμπερασματικα, σχεδον καθημερινα νιωθω απαισια,ενα σκουπιδι θα μπορουσα να πω,κλεινομαι στο δωματιο μου κοιτωντας το ταβανι και καθομαι ετσι για ωρες..Οι γονεις μου με βλεπουν και με ρωτουν συνεχως αν εχω κατι και εγω παντοτε απαντω πως ειμαι καλα γιατι ειλικρινα δε μπορω να περιγραψω αυτα που νιωθω ευκολα..Επισης,ντρεπομαι πλεον να μιλαω στους φιλους μου για το πως νιωθω γιατι πραγματικα πιστευω πως τους τα εχω κανει τσουρεκια και αυτο με στεναχωρει..
ΥΓ δευτερα ξεμερωνοντας τριτη ειχα ενα πονο στη καρδια ο οποιος μου περασε τελικα,με ξαναεπιασε ομως το επομενο βραδυ μαζι με δυσκολια στην αναπνοη..πηγα νοσοκομειο και χωρις πολλα πολλα μου ειπαν οτι επαθα κριση πανικου..οι γονεις μου με ρωτησαν τι ειναι αυτο που αγχωνει,τους ειπα και καλα πως ανησυχω για το ταξιδι που θα φυγω στην ισπανια σε λιγες μερες..
ΥΓ2 αυτο ειναι ενα πολυ μικρο κομματι απο αυτα που εχω στο μυαλο μου και ελπιζω να καταφερω να βαλω και τα υπολοιπα σε μια σειρα..ευχαριστω