Παρενέργειες φαρμακων στην αρχη?
Χαιρετώ την παρέα!
Ειμαι κανουργια εδω και ειλικρινα χαρηκα πολυ που βρηκα αυτο το φορουμ... Στο θεμα μου τωρα.. Την Τριτη πηγα στην σχολη οπου σπουδαζω και εκει με επιασε κριση.... Τρεχαν οι καθηγητες με σακουλες για να αναπνευσω εκει μεσα, μουδιασμα παντου, δυσπνοια... Για να μην μακρυγορω αυτο γινοταν καθε μερα τουλαχιστον μια φορα. Ετυχε και δυο φορες. Μετα απο αυτα πηγα σε ψυχιατρο και μου πε οτι εχω διαταραχη πανικου και μου δωσε τα Enlift 10και Stedon των 5. Τα enlift τα περνω καθε μερα απο μισο για αρχη. Stedon θα παρω με την πολυ αναγκη μισο. Από οτι μου πε ο γιατρος ο πρωτος καιρος μεχρι να κανει επιπεδα το φαρμακο θα ναι δυσκολος. Εγω μονο την πρωτη μερα εκλαψα λίγο και ειχα ενα σφυξιμο στο στηθος, ναυτια και πονοκέφαλο. Ημουν απο κρεβατι στον καναπε και το αντιστροφο. Την δευτερη μερα μονο ναυτια και κρεβατι καναπε. Σημερα τιποτα. Βεβαια τα βραδυα ξυπναω στις 5 τα ξημερωματα μαλλον απο το φαρμακο. Εδω να πω οτι είμαι πρωταρα σε αυτα τα φαρμακα. Ειναι φυσιολογικο αυτο το σημερινο που δεν ειχα αδιαφεσια? Λετε να μην κανει το φαρμακο? Η να ειμαι τυχερη και να μην μου κανει παρενέργειες? Αν δεν κανει τωρα, λογικα δεν θα κανει αργοτερα. Τι λετε?
Σας ευχαριστώ για τον χρονο σας