Originally Posted by
anxious4ever
τι εξαιρετικη προσεγγιση!!!! κ ποσο ανοιχτη ειμαι σε τοσο βαθιες ερμηνειες δεν φανταζεσαι..σε ευχαριστω πολυ!!! πραγματικα ειχα χρονια να ακουσω μια τοσο σπουδαια ερμηνεια...
λοιπον πρεπει να εχιες δικιο κ χιλια ευχαριστω που το ειπες γιατι ουτε καν το ειχα σκεφτει, μιας κ εχω φαει καποια χρονια στην "ντιβανι"....τωρα με εκανες να αναζητησω βαθια βαθια, τον ουσιαστικο λογο που μεσα μου σιχαινομαι την ανοιξη..
η αληθεια ειναι οτι μεγαλωσα σε ασχημο κ δυστυχισμενο περιβαλλον, 1 φορα γελαγαμε κ 10 κλαιγαμε..νομιζω οτι το θεμα εχει την ριζα του εκει ακριβως..
πως οταν γελαμε κ λεμε "σε καλο να μας βγει"..γιατι να το λεμε??δεν αξιζουμε να γελαμε??
ο πατερας μου "εφυγε" 10/4, ηταν η αφορμη να γραφτω στο φορουμ...την προηγουμενη του θανατου του, τον εβρισα γιατι οπως παντα εκανε μια παραλογη παρατηρηση, ηταν παραξενος κ ιδιορυθμος, ειχε περιεργες απαιτησεις απο εμας οπως πχ...μην αναβεις το θερμοσιφωνα παλι, μα πως??τον αναψα πριν 7 μερες!! θελω να πλυθω γαμω την ******* μου!!
εκεινη λοιπον την στιγμη μετα την παρατηρηση του, αντεδρασα, καθως ειχα κουραστει πια στην ζωη μου να ανεχομαι την ολη συμπεριφορα κ τον εβρισα..εκανα το μπανιο μου, ντυθηκα ,βαφτικα κ εφυγα...
δεν κοιμηθηκα σπιτι το βραδι καθως ειχα μια σχεση, την οποια εχω ακομα κ εμεινα σπιτι του..
την επομενη μερα χτυπησε το τηλ κ εμαθα οτι εφυγε.....
γονατισα..σαστισα, μπλοκαρα, ηταν βαρυ...κ βαρυ το εκανε ακομα περισσοτερο το οτι η τελευταια μου κουβεντα ηταν "αντε κ γαμησου...μαλακα ε μαλακα..."
βαρυνα τωρα..θα ηθελα να μην συνεχισω αυτη την ιστορια κ τοσο..
απο τοτε επεσα σε υποτροπη της καταθλιψης μου, που μεχρι τοτε την κουμανταριζα καλα....
Απο τοτε κ καθε χρονο την ιδια εποχη κανω υποτροπη....
επακολουθησε θρηνος πραγματικος, χρειαστηκε να παρω πολλα χαπακια για να συνελθω..
μακαρι να ζουσε κ να του πω ενα "συγγνωμη μπαμπα που δεν σε γνωρισα ποτε, που δεν ηρθα κοντα...που δεν σου ειπα ποτε οτι τελικα σαγαπω...αλλα ημουν πολυ θυμωμενη μαζι σου..γιατι ησουν φωνακλας κ μερικες φορες πολυ κακος"...
πραγματικα βαρυνα....αλλα σε ευχαριστω παρα πολυ Τonya ...