Originally Posted by
Χωρις Ονομα
Καλησπέρα, είναι καινούρια στο forum και ο λόγος που γράφτηκα είναι πως θέλω κάπου να μιλήσω. Είμαι 18 χρόνια με τον άντρα μου, σύνολο σχέσης και γάμου και εχουμε 2 παιδια δημοτικού. Εγω είμαι 37 χρ. και εκείνος σύντομα 39. Για αρκετά χρόνια η σεξουαλική μας ζωή ήταν μέτρια,έχασα το ενδιαφέρον μου απο όταν σταμάτησα να εργάζομαι και έμεινα σπίτι,επιπλέον δεν είχαμε και πολλά να πούμε στην καθημερινότητα μας όπως και επίσεις δεν έβλεπα μεγάλο ενδιαφέρον προς το ατομο μου παρα μόνο όταν καθημερινά ήθελε να κάνουμε έρωτα. Εμένα με απωθούσε περισσότερο αυτό. Δεν έχουμε την κοινωνική επαφή και με θές μόνο στο κρεβάτι? Ετσι το έβλεπα (και το βλέπω). Τα τελευταία 4 χρόνια είδα κάποιες κινήσεις του στο facebook που στην αρχή τα πήρα επιπόλαια. Κάποιες πονυρές συνομηλιες με γυναίκες μεγαλύτερες του κυρίως. όπως είπα στην αρχή δεν τα πήρα σοβάρα και απλά το συζητήσαμε. Μου έλεγε πως ήταν χαζομάρες και πως δεν σήμαιναν τίποτα. Καταλάβαινα πως φταίω και εγω μιας και η σεξουαλική μας ζωη δεν ήταν καλή αλλά είχα κάνει αρκετές προσπαθειές να του εξηγήσω τους λόγους της αποχής και πως η όλη κατάσταση με ενοχλεί και θα ήθελα να αλλάξει. Πριν 2 μήνες έβλεπα μεγαλύτερη αδιαφορία και περισσότερο facebook. Εκεί κατάλαβα πως κάτι υπάρχει στο fb. και φυσικά το έψαξα. Δεν μπορεσα να μπω μιας και είχε αλλάξει κωδικούς. Με τα πολλά είδα μήνυμα στο κινητό του απο μια άλλη. Αυτη ήταν η νέα του γνωριμία. Απο το fb,εκτός Αθήνας,στην ηλικία μου.
Έφτασα στα άκρα και για πρώτη φορά του μίλησα για διαζύγιο. Επεσε απο τα σύννεφα,με κατηγόρησε πως εγω αδιαφορώ χρόνια και δεν είμαι γλυκιά απένταντι του,ενω εγω του έλεγα πως τόσα χρόνια με ήθελε μόνο για το κρεβάτι και ήταν αδιάφορος σε ΟΛΑ. Με ρώτησε αν πραγματικά θέλω να χωρίσουμε και πάνω στην τρέλα μου του είπα πως αυτο θέλω και τέλος. Για μέρες ήμουν ράκος,πέρασαν τρελές σκέψεις απο το μυαλό μου,εκείνος ρωτούσε απο εδω και εκεί αν κάποιος μπορεί να του παρέχει στέγη και με κατηγόρησε σε πολύ κόσμο.Προσπάθεια καμία για να τα ξαναβρούμε και φυσικά η άλλη υπηρχε ακόμη στο fb. Καθημερίνα αδιαφορούσε περισσότερο και φυσικά μιλούσε με την άλλη. Εγω περίμενα έστω μια κίνηση του να μου δείξει πως δεν είναι τίποτα σοβαρό και πως 18 χρόνια δεν τα πετάμε έτσι. Τίποτα. Να προσθέσω πως ο άντρας μου απο την αρχή της σχέσης μας με το παραμικρό καυγαδάκι έκανε την κίνηση να τα ξαναβρούμε,εγω ήμουν πάντα πιο κλειστή σαν χαρακτήρας και πιο πεισματάρα. Ετσι λοιπόν και τώρα (ειδικά τώρα) περίμενα την κίνηση του ενδιαφέροντος. Οσο να΄'ναι διαζύγιο ζήτησα. ΤΙΠΟΤΑ. Αδιαφορία καθημερινή. Ύστερα απο μέρες πήρα την απόφαση να του μιλήσω και να μάθω τι συμβαίνει με την άλλη,εαν είναι κάτι σοβαρό. Με κατηγόρησε για αδιαφορία,κάτι που έκανα και εγω. Πάνω στα νέυρα,λόγια,αμηχανία κάναμε έρωτα και ξέσπασε σε κλάματα. Μου είπε πως δεν περίμενε να ακούσει την λέξη διαζύγιο και ήθελε τους λόγους που ήμουν απόμακρη τόσα χρόνια,πως η αλλη ήταν μια ανάσα γιαυτόν μιας και εγω δεν του έδειχνα το ενδιαφέρον που του δείχνει. Του ξανα εξήγησα πως και εγω τα ίδια ένιωθα χρόνια και πως είχα κάνει μάταιες προσπάθειες να αλλάξει η κατάσταση. Οταν τον ρώτησα γιατί δεν έκανε προσπάθειες να τα ξαναβρούμε μιας και του είχα ζητήσει διαζύγιο μου είπε πως ήμουν τόσο πειστική που ήξερε πως δεν θα άλλαζα γνώμη. Αυτο και μόνο δεν με έπεισε γιατί όπως προανέφερα πάντα προσπαθούσε στο μέγιστο ακόμα και αν ήταν κάτι χαζό. Τα ξαναβρήκαμε με την υπόσχεση πως δεν θα ξανα αφήσουμε τον γάμο μας στο έλεος και πως οτιδηποτε έχουμε πάντα θα το συζητάμε. Παει ένας μήνας που τα ''βρήκαμε'' εγω όμως δεν νιώθω καλά. Δεν του έχω εμπιστοσύνη πλέον, τον βλέπω αλλαγμενο,δεν είναι η ίδια η τρυφερότητα,ούτε το ίδιο ενδιαφέρον που θα περίμενα. Γενικά βλέπω αλλαγές που εγω μόνο μπορώ να διακρινω ύστερα απο τόσα χρόνια. Ξέρω πως ύστερα απο μήνες,χρόνια κάτι θα ξανασυμβεί,κάποια θα ξαναφυτρώσει και άντε πάλι τα ίδια. Σημείωση : με αυτες τις γυναίκες μόνο μηνύματα είχε ανταλλάξει,δεν είχε φτάσει σε σημείο να συναντηθουν,η αποστασή ο μοναδικός λόγος,είναι άνθρωπος του συναισθήματος και όχι του φτηνού σεξ. Εαν θα κάνει κατι θα είναι με ουσία και σίγουρα θα δεθεί,έτσι ήταν χρόνια και το συζητησαμε και πρόσφατα. Θα ήθελα απόψεις τρίτων στο θέμα μου, μιας και είμαι άνθρωπος με κοινωνική φοβία και έχω τραβηχτει απο τον έξω κόσμο,οπότε δεν είχα που αλλού να τα πώ,αλλα και να είχα θα ντρεπόμουν να ανοίξω τέτοιο θέμα συζήτησης. Συγνωμη για το μεγάλο κείμενο αλλά ηθελα να τα πω κάπου.