Δεπυ σε παιδί Α δημοτικού
Καλησπέρα, είμαι φιλόλογος και φέτος ανέλαβα να διαβάζω καθημερινά ένα κοριτσάκι το όποιο πήγαινει πρώτη δημοτικό και έχει Διάσπαση ελλειμματικής προσοχής. Κανονικά έπρεπε να βάλουν ειδική παιδαγωγό αλλά δεν έχουν την οικονομική άνεση. Λοιπόν, έχω έρθει σε συνεργασία με την εργοθεραπευτρια της, η οποία μου λέει ό,τι κάνουμε καθημερινά η μικρη τα ξεχνάει όλα. Με αποτέλεσμα έχει πάει Μάρτιος και ακόμα δεν μπορεί να διαβάσει σωστά λεξούλες. Η δασκάλα σχολείο κάνει συνέχεια παράπονα ότι το κορίτσι δεν μπορεί να διαβάσει λέξεις και προτάσεις. Ενώ στην αρχή μας διάβαζε, τώρα τα ξέχασε! Έχω απελπίσει έχω δοκιμάσει τα πάντα και πάντα δεν μπορεί να κάνει σωστή ανάγνωση. Το θέμα είναι ότι το έχω πάρει προσωπικά και συνέχεια αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος. Στα μαθήματικα είναι καλύτερη δεν έχω παράπονα. Φοβαμαι στο τέλος μην την πληρώσω εγώ την νύφη. Υπάρχει κάποιος γονέας ο οποίος έχει το παιδί του Δεπυ ώστε να μου πει αν στην Α δημοτικού το παιδί τους άργησε να διαβάζει λέξεις η να συλλαβίζει; Και πως το αντιμετωπίσατε; σας ευχαριστώ πολύ. Είναι η πρώτη μου μαθήτρια και έχει Δεπυ σε μεγάλο βαθμό από τι μου λέει η εργοθεραπευτρια της.