μερικη στυση και ξαφνικη απωλεια στυσης
καταρχήν συγχαρητηρια για το φορουμ.ειμαι καινούργιος στο φορουμ σας.μιας που από αυτά που διαβασα πηρα το θαρρος να πω και εγω το δικο μου πρόβλημα.λοιπον από τοτε που θυμαμε τον εαυτο μου ποτε δεν ειχα πρόβλημα με τη στυση μου απτη εφηβεια ειχα πολύ εντονες στυσεις μεχρι που πολλες φορες τα βραδια δεν μπορουσα να κοιμηθώ.ξαφνικες στυσεις κατά τη διαρκεια της ημερας κτλ κτλ...ξεχασα να πω με λενε γιωργο και είμαι 35 χρονων παντρεμένος εδω και 8 χρονια.λοιπον παμε στο πρόβλημα μου.απτην ημερα που παντρευτικα της πιο πολλες φορες πετυχενα στυση 100% καποιες φορες όμως χαλαρωνε και πολύ σπανια δεν πετυχενα στυση.δεν το εβαζα στο μυαλο μου δεν με προβληματιζε.πηραμε λοιπον την αποφαση να αποκτησουμε και εμεις ένα μωρακι με τη γυναικα μου και ετσι επισκεφτηκα ένα ανδρολογο ουρολογο και εδώ αρχιζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.αφου μου εκανε τριπλεξ οσχεου και υπερηχο ειδε ότι είμαι καλα οργανικα 100% καναμε σπερμοδιαγραμα και διεγνωσε ασθενοσπερμια μου χορηγησε νολβαντεξ τριμηνη θεραπεια για να δυναμωη όπως ειπε το σπερμα.εδω να πω ότι του ειπα ότι καποιες φορες δεν μπορω να πετυχω στυση αλλα όχι παντα.και μου ειπε ότι είναι απτο αγχος.και ότι τα νολβαντεξ θα βοηθησουν και εκει.ωστοσο αν δεν βοηθησουν σαν τελευταια λυση μου εγραψε και το σπεδρα.εγω πηρα μονο τα νολβαντεξ όπως μου ειπε αλλα μετα από 10 μερες αντι να δω βελτιωση και στη στυση μου όπως περιμεναμε ειχα ολικι απωλια στυσης για ένα μηνα του το ειπα και μου απεκλισε να είναι απτα νολβαντεξ και με ειπε να παρω τα σπεδρα που μου εγραψε εγω όμως δεν θελω να λειτουργω ετσι αφου μιας και δεν ειχα πρόβλημα τουλάχιστον ολικο πρόβλημα.ξερει κανεις αν τα νολβαντεξ επιρεαζουν αρνητικα τη στυση σαν παρενεργιες??από τι μπορει να είναι?παρατησα τα νολβαντεξ εδω και δεκα μερες και μονο μια φορα ειχα 100% στυση.δεν εχω στυση ουτε νυχτερινη ουτε ημερισια ουτε με αυνανισμού ουτε μετα μεσημβριας.θα τρελαθώ απτο τι είναι??παρακαλω κάθε γνωμη δεχτη.χιλια συγνωμη αν σας κουρασα.