Originally Posted by
anxious4ever
τι γνωμη εχετε γι αυτο?
κ γιατι οι αντρες συνεχιζουν να την πεφτουν ενω τους εξηγω οτι εχω γκομενο?
δεν θελω να ειμαι αγενης, παντα τους μιλαω ευγενικα κ παντα φιλικα..
μερικοι απο αυτους εχουν κοινους γνωστους με μενα..
θελω να μην ειμαι γαιδαρα..
μερικες φορες αν βαριεμαι μιλαω μαζι τους αλλα εντελως κοινωνικα.
οκ παιρνουν θαρρος θα μου πειτε.. αλλα δεν με νοιαζει στην τελικη, τους λεω οτι εγω εχω σχεση κ δεν ενδιαφερομαι για κατι αλλο.
παραυτα μαρεσει το φλερτ αλλα μεχρι εκει.
Εσεις οταν ακουτε μια γυναικα να σας λεει οτι εχει σχεση κ να μιλαει μαζι σας παραυτα αλλα εντελως κοινωνικα, τι σκεφτεστε?
εγω πχ αν δεν στειλουν δεν με ενδιαφερει καθολου, δεν στελνω ποτε εγω ..αλλα εκεινοι..
μερικες φορες μιλαω γιατι εχω μια απλα ευχαριστη συζητηση οπως εδω.
Τον συντροφο τον αγαπω κ δεν σκεφτομαι κατι αλλο.
πειτε γνωμες.θενξ!
να σημειωσω επισης οτι νιωθω ενοχη καποιες φορες ακομα κ που μιλαω κοινωνικα ...σαν να κανω την τριχα τριχια μου φαινεται..
υπαρχει λογος να νιωθω ενοχη ?
πχ προχτες με καποιον μιλουσαμε για μουσικη κ ειχαμε μια ευχαριστη κουβεντα, αλλα εγω δεν αναφερομαι ποτε κ σε τιποτα ερωτικο, αυτος πεταγε σποντες αλλα δεν μασησα, καποια στιγμη του ειπα οτι δνε ενδιαφερομαι για κατι κ να το κοψει..
απο την αλλη με συγχιζει ολο αυτο γιατι καθομαι κ ασχολουμαι..
αλλα πραγματικα θα το κανω σε φαση χαλαρωσης μονη σπιτι λογω βαρεμαρας.
γενικα ειμαι κοινωνικο ατομο πολυ κ μαρεσει να μιλαω με ανθρωπους..το χω απο μικρουλα αυτο το κουσουρι.
Μπορει πχ να πιασω κουβεντα ακομα κ με εναν αγνωστο στην σταση, ποτε δεν μιλω πρωτη..ποτε δεν ανοιγω εγω κουβεντα..αλλα αν μου μιλησει καποιος κ μου φανει ενδιαφερων σαν ανθρωπος, κοινωνικα εννοω, δεν υπαρχει περιπτωση να μην παισω κουβεντα..