-
Πολλα φαρμακα
Εχω δοκιμασει πολλα χαπια και τα επαιρνα κανα μηνα με 2 το καθενα..εχω παρει γενικα μεσα σε ενα χρονο το enlift. bespar. πολλα κουτια xanax .. risperdal. Seroguelxr. Solben. Cybalta.. τα ειχα σταματησει ολα για 20 μερες και τωρα παιρνω παλι μονο lyrica..αλλα ειμαι χαλια παλι..υπαρχει περιπτωση τα χαπια να με εκαναν καμια ανεπανορθωτη βλαβη στν εγκεφαλο??οι απλως φευγουν οι ουσιες και ολα καλα??γτ θυμαμαι δν ημουν τοσο χαλια πριν παρω χαπια απλως ειχα εντονο ανχος και παθαινα κρισεις πανικου αλλα τωρα νοιωθω οτι το χανω...
-
-
Εφόσον πήρες την απόφαση να ακολουθήσεις φαρμακευτική αγωγή, γιατί με κανένα από τα χάπια δεν την ολοκλήρωσες; Κάποιο από αυτά τα χάπια έχει κατευνάσει το άγχος σου;
-
Τν ολοκληρωνα τν επερνα για κανα διμηνο...κ τν αλλαζα με συμβουλη γτ δν με πιανε..το μονο π με βοηθησε στο ανχος ειναι τ χαναχ..αλλα αυτο το χασιμο και τ μπερδεμα στο μαυαλο κανενα χαπι δν βοηθησε..υπαρχει περιπτωση να παθα καμια ζημια απο τα χαπια?εχετε καμια εμπειρια καμια γνωμη??
-
καλησπερα χριστοφορε, τα αντιψυχωσικα δεν σε βοηθησανε στο να περιορισουνε αυτο το "χασιμο" που λες; ,το ζαναξ, λυρικα και λοιπα ειναι απλα αγχολυτικα δεν πιανουν το φασμα των ιδεων, μηπως θα επρεπε να απευθυνθεις στο γιατρο σου πριν γινουν τα πραματα χειροτερα;
-
Καλησπερα..οχι τπτ δν με βοηθησε σε αυτο το χασιμο ακομα ετσι ειμαι σαν να μην χαρακτηρα νοιωθω δν ξερω πως να φερθω κτλ..το χω συζητησει με τν γιατρο μ κ δωσε λυρικα..ποσο.χειροτερο μπορει να γινει? Επισης τ φοβαμαι τα αντιψυχωσικα