Μια δεύτερη γνώμη...........
Καλημέρα,είμαι και εγώ καινούργια στο forum και αποφάσησα να γράψω το προβλημά μου για να ακούσω και μια δεύτερη γνώμη.Εδώ και 1 χρόνο και κάτι μήνες έχω μια σχέση με ένα παιδί, είμαστε λογοδοσμένοι, τα πράγματα στην αρχή ήταν καλά όπως στην αρχή κάθε σχέσης, στην συνέχεια διαπίστωσα καταστάσεις που δεν ταίριαζαν στην προσωπικότητα μου και στο επιπεδό μου, ανακατεύονταν τρίτοι στην σχέση, κάτι που γίνονταν από την αρχή και δεν το είχα καταλάβει, τώρα ζω αρρωστημένες καταστάσεις, του είπα να χωρίσουμε και δεν λέει να το καταλάβει, με πιέζει συνεχώς, τσακωνόμαστε κάθε μέρα και στεναχωρώ την οικογενειά μου, ότι του συμβαίνει του φταίω εγώ και προσπαθεί να μου δημιουργεί τύψεις και αυτός και η οικογενειά του, ( η αρρωστημένη κατάσταση), πως να το χειριστώ? Δεν μπορώ να ζήσω μια φυσιολογική ζωή. Από την άλλη σκέφτομαι να δώσω μια ακόμα ευκαιρία μήπως και αλλάξει κάτι, αλλά οι δικοί μου μου λένε ότι δεν πρόκυτε να αλλάξει τίποτα , αντιθέτως θα γίνουν χειρότερα, στεναχωριέμαι, τι δεν κάνω σωστά? Ακόμα μια φορά δεν μπορώ να βρώ έναν άνθρωπο να αισθανθώ ασφαλείς...........