Ζαλάδες τάση για εμετο και ταχυπαλμιες!!!
Καλησπερα!!!εχτες εγραψα και σε αλλο θέμα αλλα Δυστηχως δεν πηρα απάντηση.χρειαζομαι βοήθεια γιατι νομιζω οτι θα τρελαθω.πριν απο ενα μηνα ξεκίνησαν κάποιες κρισεις πανικου.εκανα εξετασεις αιματος και τριπλεξ καρδιάς ολα καλα οποτε το απο δώσαμε στο αγχος.ειχα ταχυπαλμιες σφίξιμο τρεμουλο και νομοζα οτι θα λιποθυμησω.αυτα τα συμπτώματα υποχώρησαν σιγα σιγα μεχρι την προηγούμενη Κυριακή που πεθανε το αγαπημένο μου κουνελακι.εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.επεσα σε βαθιά θλίψη μενω μονη με τον φίλο μου και έτυχε να λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι.το πέρασα μονη ολο αυτο.προχτες ημουν γυμναστηριο και ξαφνικά ενιωσα μια εντονη ζαλαδα και μουδιασμα στο αριστερό μέρος του κεφαλιού προς τα πισω.αρχισα να φωνάζω βοήθεια.μου πήραν τος σφυγμούς και την πίεση ολα καλα...πηγα σπίτι ημουν ζχαλια και κοιμήθηκα.απο προχτες και μεχρι και τωρα που σας γράφω εχω μια ήπια ζαλαδα σαν να κουνιέται νιωθω .εχω ναυτία δεν εχω ορεξη να φαω και ωρες ωρες ενα μουδιασμα πισω αριστερα στο κεφαλι και κάποιες στιγμές στο μαγουλο.φοβαμαι οι εχω κατι σοβαρο.θελω να παω να κανω μαγνητικη να δω μην εχω κατι.εχω χασει το νόημα της ζωης φοβαμαι οτι οταν ειμαι εξω θα λιποθυμησω και θα πέσω κατω με ταχυπαλμιες.να τονίσω οτι εδω και ενα μηνα περιπου εχω ενα ήπιο μουδιασμα πισω αριστερα στο κεφαλι αλλα ερχεται και φευγει μεσα σε δευτερολεπτα.υπεθεσα οτι ηταν κρυωμα ετσι μου ειπε και ο παθολογος μου.ομως με αυτο που επαθα προς χτες εχω αρχίσει και φοβαμαι οτι εχω κατι σοβαρο.σας παρακαλω πείτε μου αν έχετε τέτοια συμπτώματα που βα ωφειλεται σε στεναχώρια....