Ξαφνικός χωρισμός και απογοητευση
καλημέρα σας,
θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας στο θεμα που με ταλαιπωρει αυτες τις μερες. ειμαι ψυχολογικά ράκος.
ειχαμε σχεση περιπου 8 χρονια και μέναμε μαζί, η σχεση μας ήταν πολύ καλή σε γενικές γραμμες. σπανιως ειχαμε διαφωνίες και καυγάδες.
μεχρι που έφτασε η κουβεντα στο επιμαχο θεμα του παιδιου και του γαμου. ξαφνικά δηλώνει ότι δεν θέλει παιδί, ενω στο παρελθον που το χαμε συζητήσει το θελαμε και οι δυο και το προσπαθούσαμε. μόλις εγινε πιο σοβαρή η κουβέντα και οι προσπάθειες και μετά απο πίεση δική μου ομολογησε ότι δεν θελει να προχωρήσει σε αυτο το βήμα γιατι φοβάται. φυσικά εμένα μου πεσε σαν κεραυνός στο κεφάλι και του ζήτησα να φύγει από το σπίτι και να χωρίσουμε, κάτι το οποίο δέχτηκε καθώς δεν ήταν διατεθιμένος να το ξανασκεφτεί. μου ειναι δυσκολο ομως να κατανοησω το πως αλλαξε γνωμη έτσι ξαφνικά και χωρίς πολλές εξηγήσεις. ειμαι 40 ετων και ειχα επενδυσει σε αυτη την σχεση. η ύπαρξη τρίτου προσώπου έχει αποκλειστεί. δεν μπορώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι η ζωή μου άλλαξε έτσι απο την μια στιγμή στην άλλη, φυσικα ειμαι χαλια και εχω λιωσει το μυαλο μου απο τις σκεψεις. φέρθηκε πολύ ανέντιμα και δεν το περίμενα.