Αντιμετωπίζω, μαζί με την βαριά κατάθλιψη μου και ένα μεγάλο θέμα με τη σχέση μου και θα ηθελα τη γνωμη σας.
Πριν 2 μήνες μπήκα να κάνω μια πληρωμή online από το λαπτοπ του άντρα μου ενώ αυτός ήταν στη δουλειά. Τί το ήθελα; Ξαφνικά τσουπ πετάγεται μήνυμα στο Facebook από συνάδελφο του και εγώ διαβάζω τη συζήτηση μεταξύ τους:
Αυτή: Με ντουμανιασες στον καπνό σήμερα, είμαι και μεγάλη γυναίκα, πρέπει να βρω τρόπο να σε τιμωρήσω...
Αυτός: Και πότε θα γίνει αυτό;
Αυτή: Δεν ξέρω ...
Αυτός: Τώρα που εισαι, σπίτι, μπορείς να φύγεις να πάμε καμιά βόλτα;
Αυτή: Δεν ξέρω...
Αυτός: Σήμερα ήθελα να σε πιάσω από το μαλλί και να σε γλείψω πάνω στο γραφείο
Αυτή: Γιατί;
Αυτός: Έτσι
Αυτή: Εγώ ήθελα να πάμε για ένα τσιπουράκι τα δυο μας αλλά δε γίνεται...
Αυτός: Θα γίνει και αυτό
Κάπου εκεί τρελάθηκα, τον πήρα τηλέφωνο, τον έβρισα και ήρθε άρον άρον στο σπίτι και ζητούσε Συγγνώμη και έλεγε ότι ήταν μια πλάκα και τίποτα παραπάνω και ότι δεν έχει γίνει τίποτα κλπ.
Να σημειώσω ότι εγώ είμαι σε κατάθλιψη και αυτό το γεγονός επιδεινωσε την κατάσταση γιατί από εκείνη τη μέρα νιώθω ότι δεν έχω δίπλα μου τον άνθρωπο που νόμιζα και βάζω με το μυαλό μου τα χειροτερα.
Στο μεταξύ αυτή παντρεμένη, με ένα παιδί και μπάζο...έλεος δηλαδή...Αυτό το χρησιμοποιεί και σαν επιχείρημα βέβαια, ότι σιγά μην πήγαινα με αυτή...αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Τον έβαλα να την πάρει τηλέφωνο μπροστά μου και να ακούω χωρίς να ξέρει αυτή (υποτίθεται δεν είχαν μιλήσει μεταξύ τους καθόλου) και αυτή είπε "Εντάξει μια πλάκα ήταν και κρίμα που μπλέχτηκε η κοπέλα σου σε όλο αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι να βοηθήσω..." Εκεί πήρα λίγο κουράγιο και είπα ότι μπορεί να ήταν όντως πλάκα και να μιλάνε έτσι κάφρικα μεταξύ τους, αλλα δεν έχει φύγει από το μυαλό μου...Και γιατί να πάνε βολτα;;; τι θα πει βολτα; βόλτα για καφέ ή για τίποτε άλλο;;; και πόσο χοντρό αυτό το να σε γλείψω; και οι προηγούμενες συζητήσεις τους διαγραμμένες...
Δεν ξερω, νομίζω ότι θα τρελαθώ, είμαι 13 χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο, τον εμπιστευόμουν απόλυτα, OK κι εγώ έχω φλερτάρει με συναδέλφους, αλλά όχι τόσο χοντρά πράγματα, μόνο πειράγματα.
Τί να κάνω; κοντεύω να τρελαθώ...