Δεν εχω Συναισθηματα-Σχιζοτυπη Διαταραχη και ΙΨΔ
Γεια σας.Ειμαι 20 χρονων και δεν εχω συναισθηματα.Απο μικρος ημουν ευαισθητο παιδι και με πολυ αγχος αρρωστημενο πολλες φορες ειδικα οταν εγραφα διαγωνισματα.Οταν πρωτοπηγα γυμνασιο αυτο το αγχος με εκανε να εχω συμπτωματα ΙΔΨ οπως να παταω συγκεκριμενα πλακακια να πηγαινω απο συγκεκριμενο δρομο και αλλα πολλα προκειμενου να μου μειωθει το αγχος.Καθως περνουσαν τα χρονια ολο αυτο εξελισσοταν σιγα σιγα και αρχισα να εχω φοβιες πχ να μην παθει κατι η μητερα μου και αλλα και μεσα απο τελετουργιες ειχα την εντυπωση οτι θα την προστατευα για καποιο λογο μεχρι που εφτασα σημερα να μην μπορω να με αναγνωρισω πια.Η ζωη μου ειναι ανουσια ειμαι σαν ρομποτ δεν αισθανομαι τπτ κλαιω γελαω αλλα δεν νιωθω τπτ ειμαι μπλοκαριμενος συναισθηματικα απο τα τοσα χρονια θλιψης και αγχους εχω μπει στην γκρυ ζωνη γτ απο τοτε ψαχνομαι πολυ στην ψυχιατρικη και νομιζω οτι εχω αρκετα συμπτωματα οπως εξελιχθηκα απο ΙΔΨ σε Σχιζοτυπη διαταραραχη προσωπικοτητας.Και ολα αυτα με εχουν κανει να εχω μεγαλη κοινωνικη φοβια και πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση.