ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ.......
Γειά σας φίλοι μου.
Εδώ και περίπου ένα μήνα, είμαι σε κυριολεκτικά απελπιστική κατάσταση. Ξεκίνησα με ένα επεισόδιο ημικρανικής αύρας. Το χα ξαναπάθει, δεν έδωσα σημασία, το είπα στο αγόρι μου και με έπεισε να το δω. Πήγα σε νευρολόγο, με παρέπεμψε για μαγνητική και εκεί άρχισε να θεριεύει η φοβία για ΣΚΠ. Από εκείνη την ημέρα, σταδιακά άρχισα να έχω μούδιασμα ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, την αριστερή συγκεκριμένα, θολή όραση από το αριστερό μάτι, που έρχεται και φεύγει. Από εχτές, είμαι μουδιασμένη, τέλος πάντων νοιώθω κάτι στο αριστερό πόδι. Κάτι μεταξύ τσιμπιάς, μυρμηγκιάσματος, μαγκώματος, γνκ το αριστερο πόδι το νοιώθω πιο μαγκωμένο στο γόνατο. Η μαγνητική εγκεφάλου ήταν καθαρή, οι εξετάσεις αίματος τέλειες-εκτός από έλλειψη βιταμίνης D3- πήρα σβάρνα τους νευρολόγους και με διαβεβαίωσαν ότι είναι κόπωση-άγχος και αρνήθηκαν να μου δώσουν παραπεμπτικό για αυχένα-θώρακα. Οκ, έχω θέματα. Έπαιρνα σεροξάτ από το 2010 έως πρόσφατα, τον τελευταίο ένα χρόνο τα έχω αραιώσει, έχ κατά καιρούς διάφορες εμμονές, αλλά τωρα είμαι σίγουρη ότι κάτι δεν πάει καλά. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΩ ΜΟΝΟΠΑΝΤΑ! Και τωρα που γραφω νοιωθω το πόδι μου εντλώς μουδιασμένο. Δε μπορεί να προκαλεί το μυαλό τέτοια πράγματα. Πόσο μου τη σπάνε οι γιατροί που με περνάνε για τρελή και υποχόνδρια.Και οι γονείς μου και ο φίλος μου....Μία γνώμη παρακαλώ....