Η μητερα μ εχει πεσει σε πολυ κακο ψυχιατρο
Καλησπερα εχω αρχισει και ανυσηχω παρα πολυ για την μητερα μ παει εδω και τρια χρονια σε ψυχιατρο φιλο του πατερα μ οπου της εχει δωσει και παιρνει seroxat lyrica και τωρα και ενα σταθεροποιητη δεν θυμαμαι ονομα φαρμακου.Ο φοβος μου ειναι οτι ειναι μεγαλος κομπογιανιτης και αχρηστος τον πληρωνει κανονικα για ψυχοθεραπεια και αυτος απλα τις γραφει φαρμακα και την ωρα που θα κανε ψυχοθεραπεια καθεται και μιλα με τον πατερα μ και απλα ακουει τα συμπτωματα της και οταν χυροτερευει απλα αυξανει τη δοσολογια κια τωρα της εδωσε και σταθεροποιητη. Προσπαθω με χιλια ζορια και της εξηγω οτι πρεπεινα παει σε ψυχολογο γιατι μονο με τα φαρμακα δεν γινεται να ξεπερασει την καταθλιψη και το αγχος της και παντα βρισκει δικαιολογιες να το αποφυγει γιατι φοβαται να κανει ουσιαστικη ψυχαναλυση και εχει βολεφτει με αυτον τον απατεωνα επειδη απλα ανακουφιζουν τα χαπια καποια συμπτωματα επισης εχω αρχισει και ανυσηχω παρα πολυ μηπως παιρνει μεγαλες δωσεις και στο τελος παθει τιποτα η γυναικα.Το θεμα ειναι οτι θελω να την πεισω να παει σε μια ψυχολογο που χα παει και εγω και πραγματικα βοηθαει πως πιστευτε μπορω να πεισω εναν τοσο φοβικο χαρακτηρα