Originally Posted by
Mauroslosk
Τα λες πολυ καλα.Μου αρεσει η ειλικρινεια σου!Οχι δεν ζηλευω αυτο ακριβως.Ζηλευω τα καλα παιδια που τα λεγαμε φλωρους και τα κοπαναγαμε.Αυτα τα παιδια που μεγαλωσανε σε μια υγιη οικογενεια.Αυτα τα παιδια που τα θελω τους ηταν πολυ ποιο προσγειωμενα και πολυ ποιο μελετημενα απο τι τα δικα μου θελω.Ακομα μερικες φορες συζηταω με φιλο και λεμε κοιτα ρε μαλακα ο ταδε περασε σε πανεπιστημιο.Ασε μωρε με τον φλωρο λεει.Ναι ομως αυτος ο φλωρος κοιταει πως να φτιαξει την ζωουλα του και οχι πως να την καταστρεψει.Ελα μωρε μαλακα μου λεει εσυ εχεις ζησει αυτος οχι.Ναι εχω ζησει και ακομα το ζουμε με ''δοσεις ευτυχιας''..Ακομα και τωρα που τα λεμε θα σβησω το γαρο και θα τα ξαναπουμε στο επομενο γτ μεχρι τοτε δεν εχουμε και τιποτα το σπουδαιο να πουμε.Αυτα ζηλευω...Τους φιλους τις παρεες που δεν χρειαζοντε ουσιες για να τα πουνε.Και ναι ειμαι ενας απο αυτους.Νηφαλιος δεν θελω κανεναν.Μολις πιω ομως ολοι δικοι μου.
Δεν ειμαι υγιης.Και δεν προκειτε να γινω.Ελπιζω σε αυτο που λενε ο χρονος γιατρευει...
Νταξη ο καθενας στο εργο του.Χρειαζονται λενε και οι περιθωριακοι γιατι βολευει μωρε βολευει να σε δειχνουν και να λενε μακρια απο αυτο...Παραδειγμα προς αποφυγειν για μερικες μανουλες που περνανε απο το παρκο και ζεχνει ο τοπος χασισια και αλκοολ.