Επέστρεψε η δυσπνοια.. και με ταλαιπωρεί..
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι νεο μελος εδω, και αναζητώ κάποιου είδους βοηθεια. Ειχα περασει στο παρελθόν απίστευτη δυσπνοια λογω άγχους , για 2 ολόκληρα χρονια. Με βασάνιζε ενα προσωπικο θεμα με τον ανθρωπο μου το οποιο οταν λύθηκε, μου περασαν ολα. Ξαναπέρασα αργοτερα φαση στη δουλεια και με επιασε δυσπνοια αλλα μου περασε συντομα. Πλεον , παντρευτήκαμε, καναμε ενα παιδακι, και με ξανα επιασε η ιδια φρικτη δυσπνοια εδω και δυο ημέρες. Ξερω οτι για να μου περασει , πρεπει παλι να λυθούν τα προβληματα που μου την προκαλούν. Ομως, μπορει καποιος που ειχε αναλογη εμπειρια με δυσπνοια πως την αντιμετώπισε; ειμαι ολη την ωρα με βαθιές ανάσες νιωθω οτι πνιγομαι, οτι καιει ο θωρακας και χασμουριέμαι διαρκως για να αναπνεύσω οσο θελω. Ειδικα το βραδυ επιδεινώνεται. Δεν αντεχεται. Μου χαλαει τη ζωη και δεν μπορω να χαρω το μωρακι μου.... :( μου περασε απο το μυαλο να παρω καποιο ηρεμιστικό ομως αλλαξα γνωμη αμεσως γιατι θηλαζω και απο οσο ξερω απαγορεύονται τέτοιου είδους φαρμακα..... ευχαριστω προκαταβολικά.