απωλεια αυθορμιτων στυσεων.
γεια σας και παλι.καταρχην να ζητησω συγγνωμη που ξανα ανοιγω παρομοιο θεμα με το πρωτο και δεν το συνεχιζω απο εκει αλλα δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισω απο κει η οχι.βοηθηθηκα πολυ στο πρωτο θεμα και ευχαριστω πολυ ολους/ολες. αφου παρατησα τα χαπια και τη θεραπεια και οπως με ειπε και ο ουρολογος-ψυχολογος μου πολυ σωστα εκανα. ειχα στυση 100%αφου καθαρισε ο οργανισμος απτα χαπια και της παρενεργειες.εδω να σας πω οτι αφησα το θεμα του παιδιου στην ακρη για καποιο διαστημα για να μου φυγει το αγχος και να ηρεμησω.αλλα παρατηρησα καποιες αλλαγες οσο αφορα τη λειτουργεια του σωματος-σεξουαλοκοτητας μου.δηλαδη. εχω στυση μονο με τη γυναικα μου.αυθορμητες στυσεις δεν εχω νυχτερινες στυσεις δεν εχω στυση στο αυνανισμο δεν εχω.εχω στυση παρα μονο με τη γυναικα μου.ειναι φυσιολογικο αυτο??μηπως συμβαινει επειδη εχω σταθερη σεξουαλικη ζωη???αλλα 8 χρονια τωρα παντρεμενος με σταθερη σεξουαλικη ζωη δεν λειτουργουσα ετσι.μετα την περιπετεια που ειχα και επειτα αρχισε να συμβαινει αυτο.επισης
.παρατηρησα οτι τωρα κουραζομαι πολυ ευκολα και ξεκουραζομαι πολυ δυσκολα.κοιμαμε μονο 5-6 ωρες τη νυχτα αλλα τα συμπληρωνω το μεσημερη.τωρα θα μου πειτε αφου ρε μεγαλε βρηκες και εχεις το καταλληλο γιατρο γιατι δεν ρωτας εκεινον??γιατι ρε παιδια η επισκεψη στοιχηζη 50 ευρω και δεν τα εχω.δεν τα τσιγκουνευομαι πραγματικα.απλος δεν ταα εχω οταν θα τα εχω θα παω απλα αν μπορειτε και εσεις να μου πειτε καποια γνωμη θα σας ημουν ευγνωμων.επειδει ξερω οτι γνωριζετε απο αυτα τα θεματα και εχω βοηθηθη πολυ..χιλια συγνωμη που σας κουραζω αλλα δεν ξερω και τι να κανω ευχαριστω πολυ για ολα.εκ των προτερων
Υ.Γ
Η γυναικα μου με εχει στηριξει παρα πολυ σε αυτο το θεμα και συνεχιζη να το κανει