Originally Posted by
lullaby_
Καλησπέρα και απο εμενα...
Ηθελα εδω και καιρό να βρω κάπου να μιλήσω για το προβλημα μου το οποίο αφορά στη σχέση μου με την καλύτερη μου φίλη,η οποια το τελευταίο διάστημα εχει κλονιστεί αρκετά! Εχει γινει πολυ απαιτητική απέναντι μου,κάθε φορα με στήνει στα ραντεβού μας(ερχεται μετα απο ενα εικοσάλεπτο) με την πρόφαση οτι καθυστέρησε το λεωφορείο ή οτι ηταν κουρασμένη και άργησε να ετοιμαστεί... δεν της εχω κανει ούτε ενα παράπονο για αυτο ποτε! Μια φορα πρότεινα απο μονη μου να περάσω με το αυτοκίνητο να την παρω απο το σπιτι για να γλιτώσω την αναμονή στο σημείο συνάντησης μας και δε φτάνει που άργησε και την περίμενα απεξω,πλεον το θεωρεί αυτονόητο οτι θα την παίρνω και θα την γυρίζω σπιτι της μετα απο κάθε βόλτα που θα παμε! Διαμαρτύρεται για τα μερη που πηγαίνουμε,οτι τα βαριέται ή οτι δεν ταιριάζουν στα γουστα της ενω ποτε δεν εχει προσφερθεί να μου πληρώσει ενα μερος των εξόδων,πχ τη βενζίνη! Δεν ειναι σωστο που το λεω ομως έφτασα στο αμήν οταν της πρότεινα να βγούμε μαζι το βραδυ της Αναστάσης σε ενα μαγαζι και μου επιτέθηκε λέγοντας μου οτι δεν επιθυμεί να κανει πάντα αυτο που θελω εγω! Δεν καταλαβαίνω για ποιο λογο με αντιμετωπίζει ετσι εδω και κάποιο διάστημα,η συμπεριφορά μου δεν εχει αλλαξει απέναντι της! Και παλαιότερα μου εκανε σκηνές για το οτι δεν συμπαθεί το φίλο μου τον οποίο εχει δει μονο μια φορα,απλα το μονο που εκανα ηταν να τους απομακρύνω και να αφιερώνω χρόνο ξεχωριστά στον καθένα! Απλα αυτο που θελω να πω ειναι πως εκεινη μονίμως βρίσκει να μου επισημάνει λάθη στη συμπεριφορά μου και ποτε δε με αφηνει να της πω τι με ενοχλεί σε εκεινη,πιστεύει οτι ειναι σωστή και καταλήγει πως ετσι λειτουργεί και αν δεν της αρέσω,μπορω να παρω το δρόμο μου!