ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DNA ΓΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΕ ΙΨΔ
Εκανα λοιπον μετα απο τοσο καιρο εξετασεις dna γτ δεν με επιανε οτι φαρμακο κ αν επαιρνα κ οντως βρεθηκε οτι εχω εναν τυπο γονιδιου που οσοι τον εχουν δεν πιανουν ta ssri .ΕΠΙΣΗς εχω το γονιδιο στο οποιο οφειλεται για ιψδ και εχω θεμα με τον μεταφορεα σερετονινης δεν παιρνει σερετονινες και ετσι δεν μεταφερει αλλα και ο υποδοχεας επισης ελλατωματικος οποτε παλι διπλο προβλημα.ετσι δημιουργουνται φοβοι και αανησυχιες Που δεν εχουν αλλα ατομα καθως το 92% η 98% δεν θυμαμαι,εχουν νορμαλ αυτα τα γονιδια!επειτα αν και ο D2 υποδοχεας μου ντοπαμινης ειναι οκ(σχετιζεται με αγχος και.καταθλιψη) ο D3 ειναι προβληματικος ξανα και αυτος ο οποιος σχετιζεται με εμμονες.μου ειπε οτι εχω 400φορες περισσοτερη ντοπαμινη απο τον γειτονα μου π.χ γ.αυτο κολλαω παααρα πολυ σε ιδεες( ειμαι τρομερα εμμονικη ) και εχει να κανει κ με το παραλογο ο υποδοχεας αυτος.ειδαμε δλδ οτι δεν με πιανουν τα σσρι και τσαμπα παιδευομουν!επαιρνα μεχρι και 100mg ladose με αποτελεσμα?τιποτα!!ευτυχως τις εκανα κ εμαθα ακριβως τι συμβαινει επιτελους.επισης ειχε εξετασεις στα βασικα ενζυμα που μεταβολιζουν τα φαρμακα που ηταν οκ.και σε καποια αλλα που ελεγχουν το πως αντιδρω σε αντιψυχωσικα τι πιθανοτητες εχω να αυξησω βαρος κ εεμφανισηςοψιμης δυσκινησιας.οποιος εχει προβλημα με χαπια ΣΥΣΤΗΝΩ να τις κανει!και δεν τον πιανουν τα χαπια.(γιατι και εγω δεν ηξερα τι να κανω ειχα απελπιστει κ ειναι ο.τι χειροτερο να μην σε πιανει τιποτα!νιωθεις οτι τα κανεις ολα εσυ και δεν γιατρευεται αλλα τελικα ολα ειναι.θεμα τ μυαλου κ των ουσιων του που παραγει λαθος!)τωρα μ εγραψε αναφρανιλ που δεν ειναι.σσρι οποτε μπορει να με πιασει δεν.ξερω ΠΩΣ λειτουργει...και αμπιλιφαι!