8 χρονια σχεση χωρις μελλον (;)
Καλησπέρα, ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ και χαιρομαι πολυ γι αυτο.
Ονομαζομαι Μιρκαέλα τα τελευταια 8 χρονια εχω σχεση με ενα παιδι που αγαπω πολυ. Ειναι ο ανθρωπος μου, καθε φορα που σκεφτομαι τον εαυτο μου ευτυχισμενο ειναι μαζι του. Δεν ξερω αν ηταν ερωτας η μια γλυκεια εξαρτηση που λενε αυτο που γνωριζω με βεβαιοτητα ειναι παντως οτι δεν θελω να χωρισω. Εδω ξεκιναει ομως ενα ΑΛΛΑ. Να σας πω μερικα πραγματα για μενα. Εχω τελειωσει μαθηματικο εργαζομαι ως καθηγητρια. Γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Θεσσαλονικη. Ο φιλος μου μεγαλωσε σε ενα χωριο ενος γειτονικου νομου, δε σπουδασε κατι αλλα εργαζεται ως δημοσιος υπαλληλος εδω και πολλα χρονια. Αν και ειμαστε 8 χρονια μαζι η σχεση μας δεν εχει παρει ακομα επισημη τροπη. Το αλλα μου εγκειται στο γεγονος οτι οι γονεις του δεν ειναι και οι πιο γλυκεις ανθρωποι. Στο πρωτο τραπεζι (και στο μοναδικο)που πηγα σπιτι του ενιωσα σαν τη μυγα μες στο γαλα κυριολεκτικα. Δε μου μιλουσε κανεις,δεν μου απηυθυνε κανεις το λογο. Η μητερα του με σέρβιρε τελευταια και με ενα πολυ μικρο κομματι. (λεπτομέρειες ολα αυτα αλλα μου χτυπησαν πολυ ασχημα στο ματι για πρωτη φορα) ημουν τερμα αμηχανη, εφαγα το φαγητο μου και ειχα το κεφαλι σκυμμενο. Ηταν απο τα πιο αμηχανα πραγματα που εχω ζησει. Γενικα οι γονεις του επειδη ειναι απο χωριο θεωρουν λιγο το μπες βγες σπιτι τους τροφη για κουτσομπολιο και δεν το θελουν. Μεχρι εκει ολα καλα. Στη γιορτη μου δε με παιρνει η μανα του κανενα τηλ ή εστω να στειλει ενα τυπικο μηνυμα. Εγω παρολα αυτα στη δικη της την παιρνω. Το συζητησα με το φιλο μου οτι γενικα νιωθω οτι με εχουν καπως χεσμενη και πως δεν δειχνουν να με συμπαθουν αλλα εκεινος το απεδωσε οτι ειναι η πρωτη φορα που εχουν να αντιμετωπισουν μια τετοια κατασταση και δεν ξερουν να φερονται σε αυτες τις περιπτωσεις. Εχθες συζητησαμε οτι πρεπει να γινει και κατι πιο επισημο. Ο ιδιος θα μιλησει μαζι τους αλλα μου ειπε να μην περιμενω τιποτα ουτε γαμους, ουτε τιποτα απο αυτους γιατι δεν εχουν και μπορει να μην μπορουν να κανουν κατι. Ενιωσα καπως να πληγωνομαι οχι γιατι οι ανθρωποι προφανως και οικονομικα δεν μπορουν να μας υποστηριξουν αλλα οτι με την συμπεριφορα τους και την ψυχροτητα που δειχνουν δεν μπορω να βρω εναν λογο να τους δικαιολογησω. Οι γονεις μου απο την αλλη ειναι το ακρως αντιθετο. Ντρεπομαι πολυ να τους γνωρισω γιατι πολυ φοβαμαι οτι δε θα θελουν αυτο το γαμο με τιποτα. ειμαι σε αδιεξοδο.
8 χρονια σχεση χωρις μελλον (;)