εχω μετατραυματικο στρες?ειμαι θυμα ψυχοπαθους συμπεριφορας?
καλησπέρα. προσπαθώντας ματαια να βγω από το αδιεξοδο φοβάμαι ότι πεφτω σε καταθλιψη.
ειχα ξαναγραψει δεν θα το αναλυσω πολύ.σχεση με ατομο με ένα περιεργο συνδιασμο σχιζοφρένειας με διπολικη (ισως σχιζοσυναισθηματικη δεν ξερω)..η μια του προσωπικοτητα συγκεντρωνει οοολα τα χαρακτηριστικα ενός ψυχοπαθη όπως διαβαζω στο ιντερνετ τοσο καιρο..μου είναι τοσο δυσκολο να δεχτω ότι αυτος ο ανθρωπος μπορει να μην εχει συναισθηματα..σαν να θελω να πατησω ένα κουμπι και να μου πει καποιος ξαφνικα όλα είναι καλα. 1 χρονο κρατησε η σχεση. αλλα δεν μπορω να βαλω ακομα τερμα μεσα μου. όταν φαινεται να αποκλειεται κάθε προσπαθεια επανασύνδεσης πεφτω σε θλιψη..πονους στο στομαχι..στρεσ κτλ...όταν τίθεται θεμα προσπαθειας επανασύνδεσης εχω αγχος ότι ισως κανω λαθος. αρα μου εχει δημιουργηθεί και εμενα πρόβλημα?αυτος δεν καθεται να μιλησει σοβαρα του στυλ να μιλησει για γιατρους κτλ... ισως τα καταλληλα "θυματα" να είναι ανθρωποι σαν και εμενα που είναι απογοητευμενοι με τη ζωη τους και δεν μπορουν ευκολα να παν παρακατω. η λογικη λεει να απομακρυνθώ..αλλα δεν μπορω να το κανω γιατι με ποναει. αδιεξοδο. και κανεις δεν μπορει να μου επιβεβαιωσει 100% ότι δεν εχει συναισθηματα αν και οι περισσοτερες ενδείξεις αυτό δειχνουν. οταν μου μιλαει ασχημα, πχ επειδή δεν βρισκόμαστε γιατι θελω να κερδισω χρονο να παρω μια αποφαση,κατηγορω και εμενα ότι του προκαλεσα οργη.οταν χανεται παλι δεν νιωθω καλα.θα τρελαθω κι εγω..αληθεια τι είναι καλυτερο για μενα? ευχαριστω..