Χωρισμος απο Παραλληλη σχεση
Καλησπερα, ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα τη βοηθεια σας στο προβλημα που αντιμετωπιζω.
Προσφατα χωρισα απο μια σχεση 8 μηνων. Εγω 31 και η κοπελα 28. Ο λογος που χωρισαμε ηταν οτι αποφασισε να μεινει με τη σχεση που ειχε που μετρουσε λιγοτερο απο χρονο οταν γνωριστηκαμε εμεις!
Μια σχεση με πολυ ερωτα και παθους που τελειωσε γιατι η κοπελα αποφασισε να μεινει με την υπαρχουσα σχεση που ειχε. Αυτο που ειχα καταλαβει οσο καιρο ημουν μαζι της ηταν οτι ειχε μια σχεση αγνωστη απο ολους εως και κρυφη, βλεποταν μια φορα την εβδομαδα, καλοκαιρινες διακοπες δεν πηγαν μαζι και γενικοτερα αναζητουσε σε εμενα βασικα πραγματα που στερουταν απο τη σχεση της, οπως ενδιαφερον, αγαπη και επικοινωνια. Μετα απο 8 μηνες μου ανακοινωνει οτι θελει να σταματησουμε με την προφαση οτι δεν μπορει αλλο αυτη τη κατασταση.
Η αληθεια ειναι ομως οτι ο αλλος ανθρωπος καταλαβε οτι τη χανει και ετσι της υποσχεθηκε οτι τη βλεπει σοβαρα, οτι θα προχωρησουνε τη σχεση τους πιο κατω και οτι θα παντρευτουν στο μελλον. Εκεινη χωρισε εμενα, εγω τη διεκδικησα μεχρι που εγινα παραλογος, με κατηγορησε και εριξε το φταιξιμο ολο σε εμενα, ισχυριστηκε οτι ποτε δεν ηταν μαζι μου, οτι ολο αυτο ηταν στη σφαιρα της φαντασιας μου, οτι ηταν το μεγαλυτερο λαθος της ζωης της ενω προσφατα μου ειχε πει οτι δεν εχει ξαναζησει ποτε κατι παρομοιο. Το συμπερασμα ειναι οτι προσπαθει να ξεχασει ολο αυτο μεταξυ μας γιατι της υποσχεθηκε ο αλλος γαμους και λοιπα...εγω αντιθετα με την λογικη μου τη θελω ακομα και δεν ξερω τι να κανω;
Αυτη τη στιγμη δεν μιλαμε και εχουν προηγηθει σκληρα λογια και απο εμενα και απο εκεινη...
Παρακαλω την γνωμη σας...