Τι να κανω; θελω βοήθεια!
Καλησπέρα, το μεσημέρι όπως περνούσα από τον μπαμπα μου ειδα ότι είχε στο κινητο του ανοιχτή μια εφαρμογή διαδικτυακών σχέσεων όπως το tinder και άλλες πολλές και όταν με είδε ότι ήμουν από πίσω του τρόμαξε και αμέσως έκλεισε το κινητο του και καλά για να μην καταλάβω αλλά τον ειδα ότι έψαχνε κοπέλες...ο μπαμπάς μου είναι παντρεμένος με την μαμά μου εδώ και 19 χρόνια νομιζω και δεν είναι μεγάλοι και εγω είμαι 16. Αργότερα ήταν πάνω και είχε αφήσει το κινητο του κάτω και εγω το άνοιξα (λαθος μου, το ξερω, αλλα είχα τρομάξει πολύ) και ειδα τι έλεγε σε ολες αυτες τις κοπελες... ήταν πολύ περίεργο! Ένιωσα πως ήθελα να κλάψω εκείνη την στιγμη! Ειχε στείλει "γεια σου μωρό" σε αρκετές και με άλλες είχε πιασει κανονική συζήτηση και τους την έπεφτε! Ο μπαμπάς μου πάντα ήταν πρότυπο για εμένα σαν αντρας, αλλά πλέον δεν ξερω πως να αντιδράσω μετα από αυτό! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο... πως να αντιδράσω; τι να κανω; σε ποιον να μιλησω; στην μαμά; στον μπαμπα; ή στον αδερφό μου ο οποίος είναι 31;
Quote:
Originally Posted by
Natalia_sups
Και τι θα της πει ρε ελισαβετ αμα το συζητησει μαζι του...; Δε σημαινε τιποτα απλα κουβεντα για να περναει η ωρα ητανε θα πει και μη το κανεις θεμα και μη το λες πουθενα...η κατι τετοιο... Ειλικρινα δε ξερω τι να σου πω αναστασια...αμα ειναι να μιλησεις σε καποιον μαλλον ισως οντως ειναι καλυτερη ιδεα να μιλησεις σε αυτον για αρχη...οχι οτι θα σου πει κατι που εχει σημασια για εσενα, αλλα πιο πολυ εχει σημασια για εκεινον...θελω πολυ να δουμε πως θα το εξηγησει στην κορη του...τι θα νιωσει, τι θα σκεφτει, αν ταρακουνηθει, αν θα σου μιλησει ειλικρινα η αν θα αρχισει τις μπουρδες. Παντως καλυτερα να φας τον νταμπλα νωρις απο τον πατερα σου παρα αργοτερα απο προσωπικη εμπειρια με καναν ασχετο. Μια χαρα. Μεγαλωνεις δε πειραζει, ετσι ειναι η ζωη. Προσπαθησε να κανεις μαζι του μια ψυχραιμη ειλικρινη κουβεντα...
Μόλις του μιλησω θα σας πω τι μου απάντησε! Ευχαριστώ πολύ!
για να πει κι ένας μεγάλος τη γνώμη του σε αυτό το δεκαεξάχρονο κορίτσι που ανησυχεί. γνωρίζω ότι είναι ανήλικο, γι αυτό θα είμαι όσο πιο ευγενής και τρυφερή γίνεται: λοιπόν, Αναστασία, θα σου γράψω μερικά γενικά και μετά θα πάμε στον πατερούλη σου. Οι μεσήλικες άντρες (και όχι μόνον αυτοί, αυτοί όμως περισσότερο) έχουν αγωνίες (όπως και εμείς οι γυναίκες) που μεγαλώνουν και όπου νάναι θα στερηθούν το σεξ. έτσι παθαίνουν το "σύνδρομο της τελευταίας ευκαιρίας" που το λέω εγώ. μπορεί στο σπίτι τους να έχουν σεξ (προσέχεις τη λέξη; σεξ) ή και να μην έχουν. οι άνθρωποι που δεν θέλουν όμως να απατήσουν τη γυναίκα τους και οι άνθρωποι που φοβούνται να κάνουν σεξ έξω από το σπίτι τους, προσφεύγουν συχνά στο διαδίκτυο. για τους άνδρες το διαδικτυακό σεξ ή το τηλεφωνικό σεξ δεν ισοδυναμεί με απιστία προς τη σύζυγό τους, γιατί δεν υπάρχει σωματική επαφή (εμείς πάλι οι γυναίκες νομίζουμε ότι μας απατούν έτσι, αλλά μετά από ώριμη σκέψη πολλών ετών νομίζω ότι κακώς το νομίζουμε). παίρνουν λοιπόν διαδικτυακά την ένεση ζωής και αυτοπεποίθησης που έχουν ανάγκη, χωρίς να επηρεαστεί καθόλου το οικοδόμημα που έχουν χτίσει με τη γυναίκα τους. ας τους αναγνωρίσουμε λοιπόν το δικαίωμα και την ανάγκη να φαντασιωθούν ακούγοντας μια γυναικεία φωνή. κανονικά μια πού και πού χρήση του διαδικτύου όταν η ψυχή τους φιυσκώνει, δεν είναι ούτε κακό ούτε κατακριτέο. πρόβλημα γίνεται αν κάποιος επιδιώξει δια ζώσης συνευρέσεις. εμείς που λέμε ότι θέλουμε να είμαστε δίκαιοι με τους ανθρώπους, δεν θα προσγράψουμε τον καλό μας πατερούλη στη δεύτερη αυτή περίπτωση. ναι, έχει αγωνία ηλικίας, του το αναγνωρίζουμε. ναι, αγαπάει τη μαμά μας κι εμάς και του το αναγνωρίζουμε. αν κάποτε του μιλήσεις του μπαμπά σου Αναστασία, ας είναι μόνον για να του πεις ότι ένιωσες άβολα και όχι για να τον κατακρίνεις ή να του ζητήσεις εξηγήσεις. το ότι τον είδες είναι κιόλας γι αυτόν τιμωρία, σε ντρέπεται. αυτό που έθιξαν πιο πάνω τα παιδιά, ότι δεν είναι δουλειά σου οι σχέσεις των γονιών σου, ναι δεν είναι δουλειά σου. αισθάνομαι όμως ότι τίποτε δεν τρέχει σήμερα που δεν έτρεχε και χθες. όπως λοιπόν ένιωθες για κείνον χθες, να νιώθεις και σήμερα. σε παρακαλώ να ησυχάσεις. έγινε, καλό ήταν να μην γίνει, αλλά έγινε. αυτά από τη μαμά και παρολίγον γιαγιά Τόνυα. φιλιά Αναστασία :-)