Γνώμες για φαρμακευτική αγωγή
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που έγινε ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι χρειάζομαι φάρμακα για να τα καταφέρω. Δυστυχώς η ψυχοθεραπεία όχι μόνο δεν με βοηθάει (δεν θα μπορούσα να απαιτήσω κάτι τέτοιο βέβαια από την τρίτη επίσκεψη) αλλά με κάνει χειρότερα. Ποιος ξέρει, δεν υπάρχει χημεία με την ψυχοθεραπευτρια; Δεν αντέχω να σκαλίζω το παρελθόν; Όπως και να' χει το πράγμα δεν πάει καλά και τα φάρμακα μάλλον είναι μονόδρομος. Εχθές βγήκαν τα αποτελέσματα των βιοχημεικων εξετάσεων που έκανα, όλα ήταν τέλεια αλλά εγώ σήμερα σκεφτόμουν όλο το απόγευμα σε τι γιατρό να απευθυνθώ αυτή τη φορά. Παθολόγο; πνευμονολογω;...
Το πρόβλημα είναι ότι τα φοβάμαι πολύ τα φάρμακα. Διαβάζω στο φόρουμ για όλες αυτές τις παρενέργειες και φοβάμαι. Από την άλλη έτσι όπως είμαι αυτήν την στιγμή σκέφτομαι ότι το καλοκαίρι δεν το βγάζω. Θα τρελαθώ. Πείτε καμία γνώμη ρε παιδιά. Πείτε την δικιά σας εμπειρία, είδατε καλό; ξαναβρήκατε των εαυτό σας; έφυγαν η κωλοφοβιες και η ανησυχία; υπάρχει μήπως κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω πριν πάω προς αυτή την κατεύθυνση;