Originally Posted by
Miliva21
Ειναι η αρρωστια της εποχης...βλεπω ατομα τριγυρω μου να προσπαθουν συνεχως να αναδειξουν τον εαυτο τους..σε οποιοδηποτε τομεα και σε ολα τα πραγματα....ποσο πολυασχολα ατομα ειναι...ποσα ενδιαφεροντα εχουν...κτλ κτλ κτλ
Βλεπω ολοενα και περισσοτερες κοπελες να προσπαθουν να το παιξουν τελειες και να φουσκωνουν στο δεκαπλασιο τα οποιαδηποτε "ταλεντα" ή "ενδιαφεροντα" εχουν...οχι ολες αλλα αρκετες
Μεμονωμένα παραδειγματα..ειχε ξεκινησει μια γνωστη κροσφιτ γ ενα μηνα μετα το παρατησε και απο τοτε οπου βρεθει κ οπου σταθει καυχιεται οτι γυμναζεται κ οτι κανει κροσφιτ κ ποσο αθλητικος τυπος ειναι.... χΔ λολ
Αλλη μπορει να εχει σαν χομπυ της ερασιτεχνικα τη φωτογραφια ν εχει κ ενα λογαριασμο στο instagram...μ μια κλειστη ομαδα π της παταει λαικ κ να μιλαει λες και ειναι η πιο διασημη φωτογραφος σε ολο το πλανητη... χΔ
Και γενικως αμα καποια φορα ανοιγω συζητηση με γυναικες και να θαυμαζουμε καποια μικρα πραγματα σε αλλες γυναικες πχ... για τη ταδε οτι εχει ωραια μαλλια ή ωραια σταση σωματος και να συζηταμε ..παντα καποια ψευτο ντιβα θα υπαρχει που θα προσπαθησει να με πεισει οτι αυτα π βλεπω και θαυμαζω στις αλλες κοπελες εκεινη τα κατεχει στο επακρο....χωρις ν ισχυε παντα ( αυτη που το κανει ειναι μια συγκεκριμενη κ μου τη σπαει καθε φορα π το κανει....!!!)
Τι συμπεριφορες ειναι αυτες,...? Τοσο κομπλεξ πεφτει πια..?? Τι επιδιωκει αυτη η σταση..? Να προκαλεσει ζηλεια κ θαυμασμο..? Να βρεθει στο επικεντρο αυτος που δειχνεται..?....Γενικως ειμαι ατομο π δεν μ αρεσει να μιλαω συνεχως γ τον εαυτο μου..μ αρεσει αν τυχει να συναναστραφω μ αλλα ατομα ν γελασω κ ν περασω καλα οχι να καθομαι ν μιλαω επι ωρες για το ποσο πολυασχολη ειμαι πχ που μαθαινω ξενες γλωσσες ..που ασχολουμαι ερασιτεχνικα μ το θεατρο ή που μ αρεσει το γραψιμο και μπλα μπλα...σιγα ολοι οι ανθρωποι ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι εχουν ενδιαφεροντα...χεστηκε η φοραδα στ αλωνι χΔ χΔ
Ποια ειναι η γνωμη σας γ αυτο...? Πως να αντιμετωπιζουμε τετοια ατομα.....? ειδικα οταν αναγκαζομαστε να συναναστραφουμε εστω κ τυπικα μαζι τους ...? Και τελος αυτη η συμπεριφορα γεννα ανταγωνισμο σιγουρα...να καθεται η αλλη κ να "μπουρμπουριζει" (οπως λεω εγω) ακαταπαυστα γ τον εαυτο της και εσυ να καθεσαι κ να την κοιτας χωρις ν πεις τπτ για το ποσο "τελεια" (και καλα...!) ειναι σε ολα κ γ το ποσο ακομα και η πατουσα της πχ οταν περπαταει ειναι τοσο ιδιαιτερη και μοναδικη....χεχεχεχεχεχεχε (μονο αυτο δν εχω ακουσει ακομα...!!!)
Ετσι κουβεντα ν γντ....ποση βιτρινα πια ? Και ποση φανφαρα ετσι ασκοπα..??