ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ..
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι καινούρια εδώ, έχω πολύ ανάγκη να μιλήσω
Προσπαθώ χρόνια να ξεφύγω από την κατάθλιψη
Κάποιες φορές τα καταφέρνω - κάποιες φορές είναι βουνό που δεν μπορώ να το περάσω.
Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι τόσο μα τόσ αδύναμη..Θα'θελα να απλώσω το χέρι μου να πιαστώ από κάπου-να σταματήσει λίγο ο πόνος.
Όλη μου την ζωή παλεύω, προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου
Δεν μπορώ, δεν θέλω να βιώνω τον κοινωνικό αποκλεισμό. Αλλά οι άνθρωποι πολύ δύσκολα καταλαβαίνουν τις δυσκολίες της ψυχής..
Οι περισσότεροι μπορούν να καταλάβουν και να αποδεχθούν το "δεν έχω να πληρώσω το ρεύμα". Πολύ λίγοι καταλαβαίνουν το να έχεις ένα σκοτάδι στην καρδιά σου που σε πνίγει.
Υπήρξαν φορές που ζήτησα με όλη μου την καρδιά βοήθεια. Που ήμουν στα όρια της τρέλλας, του πόνου.
Που επικοινώνησα με ψυχίατρο, ζητώντας ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ βοήθεια... Και που απλά έλαβα σαν μόνη απάντηση το κόστος της ωριαίας συνεδρίας..
Είμαι άνεργη και δυστυχώς χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές να βρω δουλειά (δυστυχώς η ηλικία μου δεν βοηθάει πια).
τα Χριστούγεννα πέρασα το χειρότερο καταθλιπτικό επεισόδιο εδώ και χρόνια. Ήθελα να πεθάνω. Όχι σαν έκφραση, όχι απλά "λόγια"...Πραγματικά ήθελα απλά να πεθάνω.
Μιας που δεν είχα χρήματα, έψαξα αρκετά στο internet για μια φαρμακευτική βοήθεια, κατέληξα στα Seroxat.
Ξεκίνησα να παίρνω ένα χάπι των 20mg κάθε μέρα. Τώρα πια έχω αρχίσει να είμαι σταθερή, χωρίς καταθλιπτικά επεισόδια.
Αυτές τις μέρες έχω όμως μια θλίψη...
Για όλα εκείνα που δεν έκανα, για εκείνα που περίμενα και δεν ήρθαν
"Δεν είναι που κουράστηκα να περιμένω κάτι, είναι που με πόνεσε ότι ποτέ δεν θα'ρθει" που λέει και ένα τραγούδι
Ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί έχω ανάγκη να μιλήσω, έχω ανάγκη να αισθανθώ ότι ανήκω κάπου
Ότι κάπου εκεί έξω κάποιος με νοιάζεται
Θέλω ένα χέρι, μια βοήθεια