Εντονο φουσκωμα,ατονια μετα το φαγητο ..αγχος?
Εχω λιγο καιρο τωρα που οι κρισεις αγχους ειναι λιγοτερες και καλυτερα ελεγχομενες απο εμενα...
Υπαρχει ομως ενα αλλο προβλημα που με ενοχλει και που θα ηθελα την γνωμη σας..
Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι οταν αισθανθω οτι το αγχος παει να με καταβαλει ,παραπαλληλα αισθανομαι και ενα φουσκωμα στο στομαχι ,σαν να εχω φαει πολυ ...Το ιδιο συμβαινει και καποιες φορες μετα το φαγητο ,ανεξαρτητα με την ποσοτητα του ...με αποτελεσμα μετα απο λιγο να πρεπει να παω στην τουαλετα συνηθως με διαροια (συγγνωμη που μπαινω σε τετοιες λεπτομερειες :(:()
Αυτο στις αρχες -το φουσκωμα- κρατουσε 2-3 ωρες και ηταν πολυ ενοχλητικο ,λες και το στομαχι μου ηταν ετοιμο να εκραγει !
Τωρα οταν συμβαινει συνηθως μετα απο 1 1,30 ωρα το πολυ μου περναει ...
Προφανως αυτο συμβαινει γιατι πλεον καταλαβα (ή προσπαθω να καταλαβω)οτι και αυτη η αντιδραση οφειλεται στο εντονο στρες ,μεχρι και κρισεις εντονου αγχους-πανικου.Ειναι δηλαδη μια λαθος αντιδραση του οργανισμου σε καποια ερεθισματα εξωτερικα...
Υπαρχει καποιος που να εχει τα ιδια συμπτωματα ή θα πρεπει να αρχισω να τρεχω σε γαστρεντερολογους , πανω που ειπα οτι τελειωσα απο καρδιολογους και επισκεψεις σε νοσοκομεια νομιζωντας οτι θα πεθανω απο την καρδια μου χωρις φυσικα καμια εξεταση να μου βρει κατι παθολογικο ...την τελευταια φορα συγκεκριμενα μου πηραν 2 μπουκαλακια αιμα και μου εδωσαν τρεις σελιδες με εξετασεις αιματος !!! (95ευρώ στο Αττικο!!!)
:(:(