Η συμπεριφορα του με αφηνει αναυδη
Το τελευταιο εναμισο χρονο εχω σχεση με καποιον... σχεση να τη κανει ο Θεος..ούτε και εγώ ξέρω γιατί είμαι ακόμα εκει.
Λοιπον τι συμβαίνει με αυτόν.... Νομίζω ότι προσπαθεί να κάνει πραγματα τα οπόια ξέρει ότι θα μ ενοχλήσουν, θα με κάνουν να φαίνομαι υστερική και τρελή.Να σας φέρω μερικά παραδείγματα.
Πχ είμαστε μαζί όλη την ημέρα περνάμε υπέροχα...το βράδυ πάει σπίτι του...με παίρνεί τηλεφωνο μόλις φτανει μου λεέι είναι πολυ κουρασμένος θα πέσει να κοιμηθεί, λέμε καληνύχτα και την άλλη μέρα βλέπω στο facebook οτι τελικά το βράδυ πήγε στο τάδε μπαρ-κλαμπ κτλ. Γενικά δεν είμαι γυναίκα που ζηλεύει η περιορίζει τον άλλον. Μιλάμε την επόμενη μέρα τον ρωτάω τι έκανες το βράδυ μου λέει κοιμήθηκα!!!!, τον ρωτάω δεν βγήκες εκεί α ναι απαντάει και μου λέει μια γελοία δικαιολογία του τύπου ο φίλος μου ο Λευτεράκης με κάλεσε τελευταία στιγμή και ξενυχτήσαμε ως το πρωί!!!!
Αν τον ρωτήσεις γιατί μου είπες κοιμήθηκες τότε αφου ξενυχτησες (και δεν είναι θεμα το ξενυχτι είναι το ψέμα) σου απαντάει έλα ηρέμησε πως κάνεις έτσι είσαι πολύ ζηλιάρα.
Άλλο παράδειγμα. Πάει στο εξοχικό του όπου εκεί μένει η πρώην του. Ξαφνικά ενω υποτίθεται είμαστε καλά και στα μέλια, ανεβάζει φωτογραφίες με την πρώην του με παρέα αλλά και μόνοι τους στο Facebook πάλι. Με τη πρωην που υποτίθεται δεν μιλάνε. Όταν κάνω σκηνικό (και δεν είναι το κερατο ρε γαμωτο που σιγουρα τρώω αλλά το ότι δεν σε σεβεται ανεβαζοντας αυτη τη φωτο) παλι απανταει δεν καταλαβαίνω γιατι εξοργίζεσαι, ηρεμησε, τι σου συμβαίνει και μια γελοια δικαιολογία του τύπου απλα στη παρεα ηταν το κοριτσακι τι να κάνω να το διώξω?
Γενικως συνεχεια τετοια σκηνικα που οταν αρχιζεις τη γκρινια λεει παντα δεν καταλαβαινω τι σου συμβαινει γιατι αντιδρας ετσι και οταν καποια στιγμη εξοργιζεσαι απλα δεν απανταει καθολου δεν σηκωνει τηλεφωνα εξαφανιζεται για να σε παρει μετα αυτος μετα απο μερες.
Θα μου πεις απλα σε γραφει, δεν είναι μονο αυτο παιδια. Τα κάνει επιτηδες. Γιατι αν κανει κατι και πω οκ θα κανω οτι δεν το ειδα θα το αναφερει αυτος ωστε να νευριασω εγω και να του πω θες να αρχισω παλι...για να ακολουθησει την ιδια τακτικη, και καταληγω να φαινομαι εγω η υστερικη και τρελη.
Αλλη συμπεριφορα. Πχ είχαμε τσακωθει σ ενα παρομοιο σκηνικο. Του εστελνα μηνυματα τηλεφωνα δεν απανταγε. Με τα πολλα λεω οκ ο ανθρωπος δεν θελει σταματαω να ασχολουμαι. Περναει μιαμιση εβδομαδα δεν ενοχλω καθολου με διαγραφει απο φεις ινσταγκραμ κτλ. Δεν το εκανε γιατι ηθελε να ξεκοψει.Το έκανε για να αντιδρασω και να του ξαναστειλω και να ξαναμιλησουμε υποτιθεται να τα βρουμε
Δεν ξερω γιατι τα κανει ολα αυτα.Σαν να θελει να με αποσταθεροποιει, να τραβαει τη προσοχη με αρνητικο τροπο ολα αυτα. Ωρες ωρες ενω μερικες φορες ειναι καλος αλλες φαινεται λες και εχω τον ιδιο τον εχθρο μου απεναντι μου