'Εχω κοπέλα με κατάθλιψη και με απογοητεύει
Γεια σας. Ψάχνοντας forums στο google βρήκα αυτο και ηθελα να εχει θεμα με καταθλιψη.
Έχω κοπέλα σχεδόν ένα χρόνο η οποια εχει καταθλιψη 3 χρονια και παιρνει χαπια για την αντιμετωπιση της.
Εγω 20ετων εκεινη 18
Έχει κάνει πολλά σφάλματα στην σχεση μας αλλά αυτό που με έκανε να την χωρίσω είναι ότι πήγε με άλλον αντρα που γνώρισε μέσα σε μια ώρα. Λεει ότι το μετάνιωσε και μακαρι να γυρνούσε τον χρονο πισω και οτι οταν γινόταν η πράξη ένιωθε ψυχρή και στο τέλος συνηδιτοποιησε τι έκανε και την επιασε μια ''κριση πανικου''.
Τέλος πάντων ήμαστε χωρισμένη εδω και 2 μηνες και ύστερα απο πολύ πίεση στο να με ξανακερδίσει της απαντησα στο τηλεφωνο και συναντηθήκαμε. Την ρωτησα ΓΙΑΤΙ δεχτηκες να πας βολτα μαζι του...ήταν καποιος αγνωστος για εσενα. Δεν μου εχει απαντησει σε κανενα ''γιατι'' επειδη δεν ξερει ουτε η ίδια για ποιον λογο το εκανε αυτο. Είπε πως άρχισε να με αγαπά υπερβολικά τους τελευταιους μηνες. Επισης μου είπε πως δεν την αφηνα να ''πέφτει'' στην καταθλιψη καθως την εκανα να γελά καθε μερα και οτι δεν μπορει να φανταστεί την ζωη της χωρις εμενα.
Τους 2 μηνες που δεν την έβλεπα ένιωθα ΧΑΛΙΑ λές και μου κόλλησε την καταθλιψη. Όταν την συναντησα παρ'όλο που με απάτησε , ένιωσα ξανα χαρούμενος αλλά με την σκέψη οτι πήγε με αλλον αντρα και ταυτοχρονα ενιωθα χαλια!!
Πως αντιδρά ενας ανθρωπος που εχει καταθλιψη? Γιατι να κάνει κατι τετοιο?? Εγω τι να κάνω για να νιωσω καλητερα??? Νιωθω λες και μου κόλλησε την κατάθλιψη!!
Λεει οτι δεν ηταν ο εαυτος της.