αφου εμαθα πως παντρευτηκε ενας πρωην μου παραμελησα τον εαυτο μου
Να σας πω συγκεκριμενα τι εννοω..ειχα κανει σχεση με εναν τυπο που καποια στιγμη απλα εξαφανιστηκε.Περνουσαμε καλα με τν ανθρωπο αυτο,δεν ειχαμε διαφωνιες και του φερομουν κ μου φεροταν καλα.Εφοσον ειχε εξαφανιστει αποφασισα κ γω να συνεχισω τη ζωη μου,αλλα οι σχεσεις που εκανα δεν κρατουσαν.Κ καθε φορα που μια σχεση τελειωνε σκεφτομουν μηπως η ζωη τα φερει ετσι κ ξασυναντηθουμε με αυτο το προσωπο που αναφερω,δλδ να τυχει να βρεθουμε στο δρομο και να μιλησουμε κ να τν συγχωρησω που εξαφανιστηκε κ να μασταν ξανα μαζι.Αυτο ομως ποτε δεν συνεβει κ καποια στιγμη ανακαλυπτω μεσα απο το ιντερνετ πως ειναι παντρεμενος.Οπως ειναι φυσικο στεναχωρεθηκα,μου ρθε καπως ολο αυτο παρολο που ειχαμε χωρισει.Το θεμα λοιπον δεν ειναι η στεναχωρια διοτι αυτη περασε,αλλα απο τοτε που το εμαθα παραμελησα τν εαυτο μου,πηρα αρκετα κιλα,συνεχεια λεω θα κανω διαιτα κ ποτε δεν κανω,φιλες μου λενε να προσεχω τν εαυτο μου αλλα εγω δεν κανω τιποτα.Σχεση αδιαφορω να κανω πια.Τι να πω εχω μια ψυχολογια λες κ δεν υπαρχουν αλλοι ανδρες εκει εξω κ επειδη ο αλλος παντρευτηκε ηρθε το τελος του κοσμου.Δεν ξερω πως να το διαχειριστω ολο αυτο.Πανω απολα για την υγεια μου..δεν κανει καλο το παχος,αλλα λειτουργω λες κ κιλα χανεις μονο οταν θες να βρεις καποιον.