Τον γυμναστή τον ερωτεύτηκα πάει δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτόν έβαλε χρώμα στην ζωή μου.
Δεν μπορεί να γίνει τίποτα μεταξύ μας γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά αλλά αν ήτανε μικρότερος θα τον παντρευόμουνα.
Είμαι τρελή και παλαβή για αυτόν.
Printable View
Τον γυμναστή τον ερωτεύτηκα πάει δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτόν έβαλε χρώμα στην ζωή μου.
Δεν μπορεί να γίνει τίποτα μεταξύ μας γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά αλλά αν ήτανε μικρότερος θα τον παντρευόμουνα.
Είμαι τρελή και παλαβή για αυτόν.
βεβαια το θετικο ειναι οτι καταφερες να ξεκολλησεις απο το οτι εκλεψες τον γκομενο της φιλης πριν 20 χρονια....
Έτσι την πάτησα κι εγώ άσε δελφίνι είναι μερικές κ μερικοί τους ταιζουν καψουρινη
ωπ μπράβο μπράβο! φλερταρετε γιατί χανόμαστε [emoji23] [emoji23]
Όταν περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που κάνουν τη ζωή σου όμορφή, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο!
Tρελή και αλλοπαρμένη με σένα μαγεμένη, να του πεις :P
https://www.youtube.com/watch?v=REsdMv-M7jk
Σωστό και αυτό αλλά τι να κάνεις δεν το περίμενα να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν τον θέλω για σεξ να το ξεκαθαρίσουμε . Σιγά να μην κάνει κάτι αυτός κάτι μαζί μου. Αυτός πετάει στα σύννεφα είναι για μεγάλα πράγματα. Τον ζηλεύω που είναι τόσο στα χάι του και εγώ είμαι μια ταπεινή αντραχωρίστρα και χαζή γιατί αυτός είναι κοινωνικός ως τα μπούνια με καριέρα και εγώ τι είμαι μια παξιμαδοκλέφτρα. Σιγά να μην κάνει τίποτα με μένα.... Τζίφος από παντού. Θα κλαίω την μοίρα μου μια ζωή. Πάει εγώ ξόφλησα . Το σκέφτομαι να αυτοκτονήσω κιόλας αλλά και πάλι φοβάμαι.
Κουκλάρα προσπαθώ να γίνω αλλά δεν γίνομαι ένα χρόνο σχεδόν που πάω εκεί γιατί δεν έχασα δράμι από κιλά. Τουλάχιστον ελπίζω από διάθεση να έχω αλλάξει και να γυμνάστηκα και λίγο.
Άρε να ήμουνα καλλονή όπως μικρή και να μην είχα αυτό το παρελθόν που έχω και να μην ήμουνα άρρωστη να ήμουνα και εγώ στα χάι μου και αυτός δεν ήτανε τίποτα για μένα θα είχαμε τώρα σχέση..... :(
Τι τυχεροί που είναι ορισμένοι να τους πάνε τόσο καλά τα πράγματα και άλλοι σαν εμένα να υποφέρουνε ε?
δελφιναρα μου θεμα τυχησ ειναι