Νομίζω πως η συναισθηματικη εξαρτηση ειναι το ιδιο με τα ναρκωτικα
Δεν ξερω ποια ειμαι πλεον...συχνα κλαιω..αυτοπεποιθηση μηδεν ..ειμαι σε μια εξαρτητικη σχεση που νιωθω οτι δεν μπορω χωρις τον αλλο,ειναι 12 χρονια μεγαλυτερος και δεν ειμαι χαρουμενη με τιποτα..δινω τα παντα και δεν παιρνω τιποτα..δεν ξερω γιατι καθομαι..ειναι λυπηρο αλλα ναι καθομαι για να ακουω ενα σαγαπαω.. απο παρεες δεν ...λιγες και καλες...θελω πισω τον εαυτο μου..δεν μπορω να εξαρτωμαι αλλο...χανεται η ζωη μου...δεν μπορω να συγκεντρωθω δεν μπορω να κανω τιποτα με ηρεμια επισης ζηλευω πολυ αλλα δεν ειμαι πιεστικη αφηνω τον αλλο με τις επιλογες του..δε ξερω γιατι γραφω εδω ..εχει 2 χρονια αυτη η σχεση..νιωθω οτι εχει χαθει το παθος..ειμαι η δεδομενη...οταν ειμαστε μαζι ολο μου λεει οτι θελει να κοιμηθει....δυο ωριτσες με βλεπει και πολυ του ειναι..ενω ειμαστε απο αποσταση....γιατι να ποναει τοσο πολυ η καρδια μου?δεν μπορω να κρατησω κακια...τον αγαπαω με ολη μου τη καρδια..δεν μπορω να σκεφτω πως αυτος ο ανθρωπος με βαζει πανω απο πολλα και δεν μ εκτιμαει..και εγω καθομαι..θελω να ξυπνησω μια μερα και να μην εχω αναγκη κανενα....μακαρι να ξημερωσει αυτη η μερα καποτε