Καλησπερα παιδια. Ειναι το πρωτο μου θεμα, ειμαι σε πολυ δυσκολη φαση της ζωης μου την πιο δυσκολη θα ελεγα μετα και τον χωρισμο μου. Ημουνα με μια πολυ κοπελα για 5 μηνες, ειχαμε γνωριστει 2 μηνες πριν ειμαστε μαζι. Η κοπελα αυτη ειναι πανω κατω ιδιος ανθρωπος με εμενα με καταλαβαινε απολυτα και ηξερε για τις φωνες και δε θα ελεγα πως ξενερωσε με αυτο, αντιθετα την ''ανεβασε''. Εχω ενα μηνα ομως που επισκεφτομαι ψυχιατρο και ψυχολογο για τις φωνες που ακουγα και μετα απο συζητηση με την κοπελα μου αποφασησαμε πως θα ητανε το καλυτερο. Ελα ομως που ολο αυτο με γαμησε με τα φαρμακα κλπ δεν ειχα μυαλο να σκεφτω, δεν καταλαβαινα η δυσκολευομουν να καταλαβω τι μου ελεγε και νευριαζε, υστερα ξενερωσε φουλ και χωρισαμε. Τωρα το θεμα ειναι πως ειμαι εντελως μονος δεν εχω ΚΑΝΕΝΑΝ ανθρωπο να μιλησω να κουβεντιασω, εδω και 6 μερες δεν εχω μιλησει με κανεναν. Η κοπελα αυτη θα με βοηθουσε να τα ξεπερασω ολα αλλα λογικα ξενερωσε που δεν προσπαθω. Εχω φουλ αυτοκτονικες τασεις πραγματικα δεν αντεχω! το μονο που με κραταει ειναι οτι ερχεται καλοκαιρι και πιστευω θα ειναι καλυτερα αλλα εως τοτε ειναι οι πανελελε και μου φαινεται σαν χρονος ολοκρηρος, καθε μερα γινομαι και χειροτερα. Να σημειωσω πως κανω φαρμακευτικη αγωγη με enlift των 10mg , xanax και zyprexa