Originally Posted by
Isol
Καλησπερα συνομιληκε φιλε μου! Αρχικα χαλαρωσε,εισαι σε πολλη μικρη ηλικια θα δεις και θα κανεις πολλα ακομα στη ζωη σου! Το οτι οι φιλοι σου και γενικως τα ατομα που συνανατρεφεσαι ειχαν καποια σεξουαλικη εμπειρια,η και πολλες στην ηλικια των 18 χρονων,δεν σημαινει απολυτως τιποτα! Εχει να κανει με τον χαρακτηρα του καθενος! Για καποιους λογους εσυ τοτε φοβοσουν,δεν εκανες κινησεις ησουν ντροπαλος και εγω δεν ξερω τι δεν ετυχε σε εκεινη την ηλικα να κανεις κατι με μια κοπελα...Δεν χρειαζεται να σε στοιχειωνει!Για να μην πολυλογω,δεν χρειαζεται να αλλαξεις κατι ουτε να εχεις αμφιβολιες για τον ευατο σου,απλα προσπαθησε να συμβιβαστεις με αυτον... Για εμενα ο τιτλος σου 23 χρονων και παρθενος δηλωνει ενα στερεοτυπο μια προκαταληψη που δεν πρεπει να εχει κανενας νεος-νεα στην ηλικια αυτη!Εισαι μια χαρα φιλε,μου απλα αποδεξου το σιγα σιγα αυτο πως εισαι 23 χρονων και δεν ειχες καποια σχεση με κοπελα,και σ ξαναλεω δεν ειναι καποιο προβλημα αυτο και επειτα προσπαθησε να συμφλιωθεις με τον εαυτο σου..Επισης,2-3 καλα ρουχαλακια,ενα αρωμα ειναι αρκετα το μεσα μας ειναι αυτο που πρεπει να φτιαξουμε οχι το εξω..Τελος οπως αισθανεσαι για εσενα,να ξερεις οτι το διχνεις και στους παντες διπλα σου...Συμβουλη μου λοιπον χαλαρωσε,να εισαι υπομονετικος,να μην αγχωνεσαι και θα ερθει το κατι στην ζωη σου! Να εισαι και λιγο αδιαφορος,με τις γυναικες ειναι καλο μην τρεχεις κατευθειαν!
Υ.Γ Οσο αναφορα τα σπιτακια,μην ξανα πας..."Σεξ χωρις συναισθημα στην καλυτερη μετριο"...