Originally Posted by
Macgyver
Εγω εκανα κοκτεηλ μερικα ζαναξ , την εποχη που επινα , με κρασι , απλως κοιμομουν παραπανω .και βαρια .....το αλκοολ, ενισχυει την δραση του αντιψυχωτικου και του ηρεμιστικου ........και αμα πινεις αλκοολ, με καποιο αντικταθλιπτικο , δεν αναιρεις την δραση του , αλλα , επειδη εχω παιδικο φιλο γιατρο , φτιαχνει ο οργανισμος σου ενα εντελως καινουριο φαρμακο με αγνωστες ιδιοτητες .......παντως τοκανα επι χρονια το κοκτεηλ , το 05-2010 , ε , δεν επαθα και τιποτα , εχω αριστη μνημη , στα 55 χρονια μου , αλλα δεν επινα 40αρια ποτα , μονο κρασι ...........οτι αναιρει την δραση του αντιψυχωτικου η του αντικαταθλπτικου , ειναι μυθος , εκτος αν τα παρεις μαζι , αλλα το αλκοολ , οντας καταθλιπτικο ( ναι , εντεινει την κτθλψη ) , απο την μια παιρνεις αντικαταθλιπτικο , κασι απο την αλλη παιρνεις καταθλιπτικο , δλδ μηδεν εις το πηλικον ......
επιβαρυνεις ομως παραπανω το σηκωτι ........αυτο ειναι αληθεια , βεβαια δεν ξερω τι ποσοτητες πινεις , εγω δεν ξεπερναγα τα 0.7-0.8 του λιτρου κρασι ............συνηθως .....επαιρνα ομως μπολικα ζαναξ , 7-8 nmg .......
δεν θα το συνιστουσα .......γιατι οτι γραφω για φαρμακα , τρωω ποιντς ........