Τελικά τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες;
Είναι ένα αιώνιο ερώτημα που κανένας δεν τόλμησε, ούτε μπόρεσε να λύσει. Μεγάλοι Φιλόσοφοι και Ψυχολόγοι αλλά και απανταχού ειδικοτήτων, δεν μπόρεσαν να λύσουν αυτό το αιώνιο ερώτημα. Για να κάνω λίγο πίο συγκεκριμένο το ερώτημα, θα το τοποθετήσω στο πλαίσιο των σχέσεων. Βλέπουμε σήμερα πως έχουν επηρεάσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ειδικότερα το ίντερνετ, επηρεάζοντας και τις σχέσεις. Δεν θέλω να μακρηγορήσω πολύ, γι' αυτό και θα προσπαθήσω να το συμπτύξω το θέμα. Αυτό το θέμα το γράφω κατ' αρχήν με αφορμή κάτι που γίνεται εδώ και καιρό στην σχολή μου. Έκανα ένα, δύο προσεγγίσεις με δύο κοπέλες και θα ήθελα και με μία τρίτη, αλλά έχει τον εγωισμό της μοναδικής όμορφης γυναίκας πάνω στον κόσμο που με απωθεί αυτό, αλλά ταυτόχρονα με εξιτάρει. Οι δύο κοπέλες μου σέρβιραν χυλόπιτα, αλλά με τον τρόπο τους που για εμένα τουλάχιστον είναι σχεδόν προσβλητικός, γιατί δεν μου το είπαν αλλά το έδειξαν, η κάθε μία με τον τρόπο της, (ενώ το ιδανικό για εμένα είναι να το λες, αλλά με μία σωστή δικαιολογία). Η μία ενώ μιλούσαμε κλπ, της πρότεινα αμέσως να βγούμε για κάποιο καφέ να συνεχίσουμε εκεί την συζήτησή μας. "Έφαγα" άκυρο με την δικαιολογία ότι δεν βγαίνει καθόλου, φυσικά δεν το πίστεψα, αλλά ίσα ίσα που το σεβάστηκα και δεν συνέχισα, μαθαίνω από τρίτο, ότι βγήκε ραντεβού με έναν από την σχολή, το όποιο το έμαθα και από άλλες πηγές από τελείως διαφορετικούς ανθρώπους. Δεν συνέχισα, προσπάθησα τουλάχιστον να κρατήσω μία επαφή, αλλά ούτε αυτό, δεν φάνηκε να θέλει. Η άλλη κοπέλα, φαινομενικά είναι φοβερά ντροπαλή, δεν είχε καμία σχέση, έτσι και με εκείνη γνωρίστηκα και πάντα σε φιλικό επίπεδο ήταν και η συζήτηση και η στάση μου, το ίδιο και με την πρώτη κοπέλα. Τέλος πάντων η συγκεκριμένη κοπέλα, γνώρισε έναν συμφοιτητή μου, που είναι 35 χρονών, κρατάει μια χαρά επαφή με αυτόν, χωρίς να υπάρχει κάτι σεξουαλικό. Είμαι δηλαδή εγώ και αυτός ο 35αρης δίπλα δίπλα, έρχεται εκείνη και χαιρετάει μόνο αυτόν. Δεν με ενόχλησε τόσο το άκυρο και στις δύο περιπτώσεις, όσο το ότι οι προτιμήσεις αυτών των κοριτσιών που είναι και οι δύο 19, είναι αλλοπρόσαλλες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ντροπαλές γυναίκες, θέλουν το alter ego τους, στον άνδρα. Και τελικά ξανά επαναλαμβάνω την ερώτηση, τι θέλουν τελικά οι γυναίκες, στο πλαίσιο πάντα των σχέσεων; Θέλουν ανθρώπους με six pack όπως αρμόζει στην δική μου γενιά, ως κακό πρότυπο; Θέλουν χρήματα, εμπειρία (λόγω του 35αρη), τι από όλα αυτά; Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν είμαι θυμωμένος, αλλά προβληματισμένος...