Originally Posted by
Aerozol
Χαιρε βασανισμένη μου ψυχή. Μία απ τα ίδια, τα χοντρά πρόβλημα ξεκιβησαν στα 22, πλέον είμαι 29. Κατά καιρούς, βασανίζομαι από διάφορα: ότι έχω όγκο, ότι έχω σπάνια σύνδρομα, ότι έχω σχιζοφρένεια και θα κάνω κακό στον εαυτό μου και τους άλλους, σε σχέση με τη σεξουαλικότητα μου, τα πάντα. Πριν κάνα τρίμηνο "έπαθα" και σκπ.Ειχα όλα τα συμπτώματα... Εφτά νευρολόγους, μαγνητικές, αιματολογικές, ή εμμονή δεν υποχωρούσε. Πήγα ξανά στον ψυχίατρο που είχα δυο χρόνια να επισκεφτω μιάς κ είχα ηρεμήσει, μου άλλαξε αγωγή, τίποτα... Μάζεψα όλες τις εξετάσεις και πήγα σε έναν άλλο νευρολογο που μου συνεστησαν, αφού με εξέτασε διεξοδικά και είδε τις εξετάσεις απέκλεισε οποιαδήποτε νευρολογική νόσο εξηγώντας μου γιατί δεν είναι κ πως θα ήμουν αν το είχα...Mε καθησύχασε , το εκλογίκευσα και μέσα σε μία βδομάδα τα συμπτώματα της υποτιθέμενης νόσου εξαφανίστηκαν σταδιακά. 3 εβδομάδες μετά, έρχομαι αντιμέτωπη με το αληθινό πρόσωπο του τέρατος: άγχος με δουλειά, με τη σχέση μου που πάει σκ@@α, άγχος με τα οικονομικά, το που πάω γτ κοντευω 30 ,κρίσεις πανικού και μελαγχολια. Στα λέω αυτά και ίσως σε βοηθήσουν να βγαλεις τη μασκα της φοβίας σου και να αντιμετωπίσεις το πραγματικό πρόβλημα! Για ζαλάδες κλπ, σου προτείνω τα εξής: Πας και κανείς εξετάσεις αιματος, βλέπεις τ σ λείπει και το αναπληρώνεις. Γενικά, κάνεις όποια εξεταση κρινεις ότι θα διαψεύσει τις φοβιες σου, βρίσκεις ένα γιατρό, εκθέτεις τις απορίες σου, σου εξηγεί τι γίνεται, αν δε σε πείσει πας σε 2ο γιατρό ( καλό είναι να πειστείς βέβαια, διότι η νοσοφοβια είναι ακριβό σπορ) και καταλήγεις σε έναν καλο ψυχιατρο- ψυχοθεραπευτή, που θα εχεις χημεία.( Συγνώμη για την ορθογραφία αλλά είμαι από κινητο, το οποίο κάνει ο,τι θέλει...)