Originally Posted by
elisabet
Σας έχει τύχει στο περιβάλλον σας να γνωρίσετε κάποιον/α που να θεωρεί συνεχώς οτι οι άλλοι της/του την πέφτουν;
Έχω μια γνωστή μου έτσι, στην αρχή είχα τσιμπήσει και το πίστεψα, μετά τις 2-3 πρώτες ιστορίες όμως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κατάλαβα οτι κάτι τρέχει.
Το στόρυ έχει ως εξής πάνω κάτω : Γνωρίζει κάποιον σε μια κοινή δραστηριότητα/ δουλειά, της αρέσει, περιγράφει ότι κι εκείνος της δείχνει ενδιαφέρον αλλά ποτέ δεν γίνεται κάτι παραπάνω. Πάντα μένει σε σημάδια τύπου με κοίταξε περίεργα, με άγγιξε κάπως παραπάνω καθώς έκατσε δίπλα μου, γέλασε με ένα αστείο μου...σημάδια που μπορεί να δείχνουν απλά οτι ο άλλος είναι ευγενικός πχ ή στα πλαίσια της κοινωνικής σχέσης.
Το θέμα είναι οτι η κοπέλα κάθε φορά βασανίζεται, περιμένει τον άλλον να κάνει κίνηση, ερμηνεύει κάθε του κίνηση ως ερωτικό ενδιαφέρον και τελικά απογοητεύεται. Σε προσπάθεια μου πάντως να την πείσω- με τρόπο- οτι μπορεί και να παρεξήγησε η ίδια τις κινήσεις του, είναι εντελώς αρνητική. Κάθε φορά είναι σίγουρη πως ο άλλος την πέφτει απλά βρίσκει ένα σκάλωμα στο τέλος του τύπου είναι πολύ ντροπαλός, έχει άλλη κοπέλα κτλ
Τι στο καλό είναι αυτό;