Εδώ και πάρα πολύ καιρό νιώθω το στομάχι μου διαρκώς σφιγμενο και τις τελευταίες δύο εβδομάδες μόλις τρώω πρήζετε. Να πω επίσης ότι νιώθω κάψιμο και σαν μουδιασμα στο στήθος και στον θώρακα. Λέτε να είναι νεύρωση στομάχου;
Printable View
Εδώ και πάρα πολύ καιρό νιώθω το στομάχι μου διαρκώς σφιγμενο και τις τελευταίες δύο εβδομάδες μόλις τρώω πρήζετε. Να πω επίσης ότι νιώθω κάψιμο και σαν μουδιασμα στο στήθος και στον θώρακα. Λέτε να είναι νεύρωση στομάχου;
να πας σε ενα γιατρο αρχικα να σε δει και βλεπεις.
η νευρωση δημιουργει αρκετο πονο.εαν εισαι στρεσαρισμενος,θα περασει.το παθαινω και εγω σε περιοδους υπερβολικου αγχους.(αυτο και πολλα αλλα ακομα!)
το πρωτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι αν το αγχος σου ειναι σε λογικα πλαισια!!!
Στην συνεχεια μια επισκεψη σε παθολογο ισως θα ηταν κατι παραπανω απο οφελιμη...!!
Το άγχος μου έχει βαρέσει κόκκινα πριν καιρό έκανα καθημερινά κρίσεις πανικού ενώ εδώ και λίγο καιρό έχουν μειωθεί. Σε παθολογους πάω συνέχεια. Έχω κάνει σχεδόν όλες τις εξετάσεις. Οι παππούδες στην γειτονιά μου με ζηλεύουν...
Καλησπέρα, και εγώ πάσχω από νεύρωση στομάχου, είναι λες και έχει δεθεί κόμπος το στομάχι, παθαίνω κρίσεις πανικού και ξεκίνησα ζολοφτ,
Αλλά το στομάχι ανυπόφορο..
Να σας ρωτήσω παθαινετε κ παλινδρομηση?
Σαν κοιμάμαι όταν. Ακούσω θόρυβο με πιάνουν καουρες