Αποχωρισμός απο τους γονείς και έντονο stress!!
Γεια σας, είμαι γυναίκα 29 ετών και πάσχω απο Ιδεοψυχαναγκαστικη Διαταραχη , φοβίες και γενικώς ζω μέσα στο άγχος. Παίρνω seroxat 15 mg και μισο notorium των 6 mg το βραδυ καθως παλαιοτερα (πριν απο 9 χρονια)ειχα ενα μελαγχολικο επισοδειο και δεν μπορουσα να φαω και να κοιμηθω για 8 μερες καθολου μετα απο φοβο μηπως τρελαθω. Αποτελεσμα η φαρμακευτικη αγωγη. Πανω που ολα στη ζωη μου πηγαιναν καλυτερα, τελειωσα τη σχολη μου, βρηκα δουλεια πανω στο αντικειμενο μου και ζω ευτυχισμενα στο πατρικο μου εχοντας και εναν συντροφο που με λατρευει κι εγω το ιδιο, πριν απο λιγες μερες αρχισα να αγχωνομαι φοβερα και να φοβαμαι για το μελλον μου καθως εμαθα οτι οι γονεις μου με τους οποιους εχω σχεση εξαρτησης θα φυγουν στο εξωτερικο για τη χρονια που μας ερχεται. Επεσε ο ουρανος και με πλακωσε. Επισης ο συντροφος μου φευγει φανταρος γιατι δεν εχει αλλα περιθωρια αναβολης κι ετσι καλουμαι να ζησω με τον αδερφο μου μονη στην πολη μου και να αναλαβω ενα νοικοκυριο. Φανταζει αδιανοητο γιατι ξυπναω παντα μετα το μεσημερι και τρωω ο,τι βρω. Αυτο που με φοβιζει ειναι οι κρισεις πανικου και το αγχος που θα με κατακλυσει οπως οταν ζουσα μονη μου στα φοιτητικα μου χρονια. Ερχομουν με το πρωτο λεωφορειο πισω στο σπιτι. Τι να κανω; Πως να ζησω ολομοναχη; Φοβαμαι οτι θα τρελαθω και αυτη τη φορα θα με αποτελειωσει. Δεν μπορω χωρις τη μαμα μου. Ειναι τραγικο για μια γυναικα στην ηλικια μου το ξερω. Η οποια συμβουλη θα μου ηταν χρησιμη. Σας ευχαριστω!