Originally Posted by
astanapane
Γειά σας. Θέλω μια βοήθεια γιατί πραγματικά υποφερω. Έχω βγει από μια σχέση με ναρκισσο( δεν έχει γίνει διάγνωση αλλά ταιριάζει απόλυτα η περιγραφή)
θεωρώ πως είμαι ομορφη έξυπνη μορφωμενη νεα και με μια καλή δουλεια για την εποχη. Θα έπρεπε να πετάω αλλά εγώ νιώθω τρομερή ανασφάλεια.
Μου λένε είμαι ομορφη. οκ δεν είμαι η θεά που θα με δεις και θα χαζεψεις. Είμαι μια χαρά κοπελα που ανάλογα πόσο περιποίημενη είμαι μπορώ να είμαι από καλή έως πολύ ωραία. Φλερτ είχα πάντα με πάρα πολλούς να ασχολούνται μαζί μου. είμαι 27 χρν έχω δουλειά, έχω σπουδάσει ,γενικά παρέες πολλές έχω, ο κοσμος με συμπάθει και όλα καλά.
ο ναρκισσος που τα είχα, εγώ τον είχα αγαπήσει πολύ και αυτός με είχε φλομωσει στο κέρατο. Με μια πανέμορφη γυναίκα μεγαλύτερη μου αλλά πανεμορφη ( ένιωθα πως δεν ήμουν τόσο ομορφη για να τον κρατησω) με μια άσχημοτερη μου αλλά 19 χρν ( ένιωθα πως δεν ήμουν αρκετά νέα για να με γουσταρει αν και αυτός ήταν πολύ μεγαλύτερος μου) με μια ματσωμενη ( οκ εγώ έχω καλή δουλειά αλλά για να ζήσω άνετα όχι να κάνω χαιλικια). Και ο ναρκισσος πάντα με συγκρινε ποτέ με την μια ποτέ με την αλλη κάνοντας με να νιώθω μειωνεκτικα γιατί με συγκρινε στο σημείο που υστερουσα και όχι σ αυτα που υπερτερουσα.
τέλος πάντων αυτή η σχέση με έκανε αντί να εστιαζω στα καλά μου να νιώθω ότι οκ καλή είμαι αλλά όχι η θεά οκ νέα είμαι αλλά όχι 19 χρν πιπινι οκ καλά οικονομικά είμαι αλλά όχι πλούσια δηλαδή καλή αλλά όχι αρκετή.
ξέρω ότι είναι χαζό αυτό που σκέφτομαι και αχαριστια αλλά νιώθω πολύ άσχημα και υποφερω. Νιώθω πως πρέπει να είμαι τέλεια για να με αγαπήσει κάποιος πράγμα που ξέρω δεν είναι δυνατο